Doğru mu bilmiyorum ama sanırım sancılarım başladı. Sabahtan beri sıcak su ağrı kesici ile geçiremediğim bel ağrım var akşam sancılarım sıklaştı ama bebekte toplanma yok sadece bel ağrısı diğer çocuklarımda adet sancısı ve toplanma ile gitmiştim doğuma bakalım süreç ne göstericek bunda 38+3
Ocak anneleri sıramız geldiiiiiii
Lagertha46 benim 1.5 yaşında kızım var zaten sabahları erken kalkıyorum birde gece uyumamak çok zooor
Lagertha46 Ben de 37deyim 10 gün sonra doğumum var çok heyecanlı 🥹Bir an önce olsun bitsin istiyorum kımıldayamıyorum artık 😅
edasaribek benim de 13 ocak 🥲🤍
Lagertha46 35+2 heyecan dorukta hayırlısıyla bekliyoruz bakalım ☺️ artık ne zaman gelmek isterse küçük hanım
Lagertha46 37+1 olduk an itibariyle. bugün nst kontrolüm vardı sancılar çıktı hissetmiyorum tabi ama ne olur ne olmaz diye muayene edildim ve bebeğin kanala girdiğini öğrendim. her an gelebilirmiş, çok ayakta kalamıyorum zaten o baskıyı hissediyorum.. 13 Ocak sezaryen tarihim, bekler mi bilmiyorum hayırla sağlıkla herkes kucağına alır inşallah 🌸
Lagertha46 38+0 olduk 3 gün sonra sezaryen olucam hayırlısıyla 🥹🥰🙏🏻
Lagertha46 37+3 kasılmam yok ama çok ağırlaştım ağrılarım da arttı bakalım bizim kız ne zaman gelecek heyecanla bekliyorum 🥰🎀
Ocak 12 gibi sezeryan alırız dedi doktorum ilk gebeliğim Ama beni korku sardı sonda korkusu odaklanamıyorum bir türlü bebeğime kavuşmaya çok hasasım Altan yapılan işlemlere ameliyat umrumda değil ama sonda takıldım
Elifsn
Bende aynıyım 35+2 olduk 11dk önce bugün nst ye bağlandım doktor iyi dedi artık hareketleri hafif can yakmaya başladı hepimizin bebekleri sağlıkla gelsin inşallah 🤗🌹
Bende 37 haftalik oldum sancilar keskinlesmeye basladi hareketleride can yakiyor.Balik gibi durmuyor
hasanhatice merhaba anestezi işlemlerinde neler yapılıyor acaba
36+2 olduk bizde 16 ocağa gün verdi gün sayıyoruz ilk bebeğim serklajlıyım sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun inş 🤲
aysegul2812
Hayirlisi ile saglikla gelsin insallah
Bende 35 haftalik oldum bu saatlerde hıçkırık tutuyor hergun sizdede oluyormu pat pat uyutmuyorda🙈
35+5 sürekli kasık ağrıları başladı 🫠