Lagertha46 haftası ile uyumlu olsaydı 15ocakta doğumum olucakti ama haftası ile uyumsuz geçen hafta iki tane ciğer geliştirici iğne verdi yarın kontrolüm var büyük ihtimal günu vericek😔😔sinirlerim altüst😔🥺

Erkekannesiiiii 36 erken zaten gelmesin dursun az daha 😂benim 38 benimde gelmeye niyeti yok heralde zaten 40 a endexledim kendimi😂

Zuleyha29 benimkide 3 ama beklemeyi tercih ediyorum şimdilik.öbür bebeklerimde hafta itibariyle geç doğdu

Lagertha46 36+0 olduk , sanırım hem kavuşacağımız için seviniyorum hem de korkularım arttı , tekrardan sezaryen olmak , iki evlada yetebilecek miyim , uykusuzluk nasıl olacak vs vs işte

Lagertha46 36+5 olduk 😊 Bolca kasılma,sertleşme var. Dün çatı muayenesi oldum. Normal doğuma uygun dedi. Bir sonraki randevu bir hafta sonra. Ama bebek daha kanala girmemiş sadece kafası aşağıda. Bel ağrıları başladı.Özellikle akşamları daha zor geçiyor😌

Delihatunnn aaaa kasılma öyle bişeyse arada oluyo o zaman tıpkı şimdi olduğu gibi regli ağrısı gibi bi ağrı var mesela şimdi bende kasılma olunca normal kasılıyo sanıyorum çnkü böyle olunca ben ya üşüttüm ya da tuvalet problemi diye düşündüm şimdiye kadar oooy yanlış yorumlamışım resmen kendi kendime 😂😂

Delihatunnn peki mesela ben geçsin diye duş alıyorum sıcak su torbası falan koyuyorum bunların zararı olurmu geçmiyo çnkü saatlerce

Nilbebek27 devlet hastanesi mi yapıyor bunu? Ben ilk doğumumda bunları yapmadılar özelde olmuştu doğum. Şimdi ikinci sezeryan için yarın dev. Has. Gideceğim gün verecekler. 37+6

aysegul2812 benimde 37+3 oldu normal doğum bekliyorum baş aşagıymış bugün öğrencim ama daha kanala girmemiş
          Çok baskı oluyor yürümek zor iki haftaya kadar olur dedi doktor
          Ben daha erken olur gibime geliyor bakalım hayırlısı 🤲🏼🤲🏼🤲🏼

Laviniay evet evet devlette. Bende devlet te doğum yapacağım. Bu testler yapılıp gün veriliyor

Laviniay neden 38 haftada gün alıyorsunuz sizin tercihiniz mi bana 35 de gel gün vereceğim dedi 38+3 gün verdi. Ben biraz daha kalmasını istedim riske atamam bebek kanalda sancı ve suyun gelirse riskli olur dedi

36+1 oldum ben de bugün. Protein kaçağı vardi erken alabilirim demisti dr umuz ama sukur tansiyon duzene girdi. bu defada sancilarim baslamis ama 3 k3z nst girdim 1 haftadir. hepsimde sanci var ama ben hissetmiyorum. pazattesi cagirdi tekrar gun belirleyelim dedi. 37+ biseyde olucam sanirim sezeryan. cunku kanalin basinda girmis nerdeyse ve sancilar ci

-

Mahruyan benim gebeliğim ikiz gebelik 🐣 çoğul gebeliklerde bu haftaya gelmemi çok iyi buldu doktorum🐣

Lagertha46 38. Haftaya girdim beklemedeyim. Ağrılarım kasılmalarım var ama sürekli bir yerde toplanması bitmiyor tabiki😂 bu aralar doğumu bekliyorum doktorum Ocak başı dedi. Eğer bu cuma olursa ilk oglumla hafta olarak aynı haftada doğumum olacak gerginim 😬

37+1 nst de sancım çıkmadı ama bebek baş aşağı duruyor haftalardır. Alt tarafa doğru çok baskı hissediyorum ara ara kasılmalar da oluyor. Doktor artık doğurabilirsin dedi ilk doğum olacağı için kolaylaştırmak için egzersizlere başladım an itibariyle. Önerilere açığım bakalım ne zaman gelecek 🫠🫠

36+4’teyim ben de ara ara karnımda kasılmalarım ve vajina kemiklerime baskı oluyor özellikle hareketli kalmaya çalışıyorum çünkü yatınca belim baya ağrıyor. Midem çok rahatladı son bir haftadır sanırım bebiş biraz aşağı kaydı 😂 normal doğumu bekliyorum ama gelişimi biraz önde olduğu için irileşirse sezaryene de dönebiliriz