Lagertha46 36. Haftaya yeni girdim 17 Ocak doğum var 🥲 bebeğimi çok az hissediyorum bu bir kaç gündür biraz durgun onun dışında vajinal ağrım çok fazla

Ebussis ekg çekiliyor, nst kan idrar tahlili. Sonuçlar çıkınca anestezi doktoruna gidiyorsunuz bir kaç soru soruyor (sigara kullanıyor musunuz , devamlı hastalığınız varmı) gibi sonra onay veriyor ve doktorunuza gidiyor gün alıyorsunuz

Karnımda vücudumda garip ağrılar var karnım kasılıyor ağrılar giriyor karnım kasıklarım midem bulanacak gibi makatımda ağrı baskı var gibi gücüm çekilmiş gibi halsizlik çöktü ilk gebelik tedirginlik var nasıl oluyor nasıl başlıyor doğum belirtisi bilemiyorum 38+3 olduk

mrvknl kasilmalar oyle biseydir zaten ama dinlenince gecer surekli olsa dogum sancisi olur onun adi yorulmaya usutmeye bagli cogala bilir sen yine de kasilma olmasini bekleme dikkat et kendine bebegin en dogru zaman da gelecektir mevla en dogru zamani secmistir onun icin ❤️

mrvknl korkma korkma 41 i de bulmaz muhtemelen ama var yani o kadar bekleyen bebeler strese gerek yok no panik ben burdayim ❤️

Lagertha46 Ayy geldii valla. 36+3 olduk bizde. 16 gün kaldı doğuma. Sağlıkla gelsin minikler 💙 2 buçuk yaşında kızım var artık çabuk yoruluyorum son günlerde geçmek bilmiyor sanki ne kadar az kalsa da 🤭😊

Tahmini dogum ocak 14 🥰 ne zaman gelir Allah bilir🫣🤣

39+3 olduk benim de henüz sancım filan olmuyor. bakalım bebişin keyfi ne zaman yetecek . Sağlıkla gelsin de gerisi önemli değil 🥰

birdemetyasemen ayy aynı gidiyoruz benimde kızım 2 buçuk yaşında şu son günler çok zorluyor her anlamda 🙂

Lagertha46 haftası ile uyumlu olsaydı 15ocakta doğumum olucakti ama haftası ile uyumsuz geçen hafta iki tane ciğer geliştirici iğne verdi yarın kontrolüm var büyük ihtimal günu vericek😔😔sinirlerim altüst😔🥺

Erkekannesiiiii 36 erken zaten gelmesin dursun az daha 😂benim 38 benimde gelmeye niyeti yok heralde zaten 40 a endexledim kendimi😂

Zuleyha29 benimkide 3 ama beklemeyi tercih ediyorum şimdilik.öbür bebeklerimde hafta itibariyle geç doğdu

Lagertha46 36+0 olduk , sanırım hem kavuşacağımız için seviniyorum hem de korkularım arttı , tekrardan sezaryen olmak , iki evlada yetebilecek miyim , uykusuzluk nasıl olacak vs vs işte

Lagertha46 36+5 olduk 😊 Bolca kasılma,sertleşme var. Dün çatı muayenesi oldum. Normal doğuma uygun dedi. Bir sonraki randevu bir hafta sonra. Ama bebek daha kanala girmemiş sadece kafası aşağıda. Bel ağrıları başladı.Özellikle akşamları daha zor geçiyor😌

Delihatunnn aaaa kasılma öyle bişeyse arada oluyo o zaman tıpkı şimdi olduğu gibi regli ağrısı gibi bi ağrı var mesela şimdi bende kasılma olunca normal kasılıyo sanıyorum çnkü böyle olunca ben ya üşüttüm ya da tuvalet problemi diye düşündüm şimdiye kadar oooy yanlış yorumlamışım resmen kendi kendime 😂😂

Delihatunnn peki mesela ben geçsin diye duş alıyorum sıcak su torbası falan koyuyorum bunların zararı olurmu geçmiyo çnkü saatlerce