36+2 olduk bizde 16 ocağa gün verdi gün sayıyoruz ilk bebeğim serklajlıyım sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun inş 🤲

Bende 35 haftalik oldum bu saatlerde hıçkırık tutuyor hergun sizdede oluyormu pat pat uyutmuyorda🙈

Mrv30 evet . İlk gebeliğim de kendi tercihimle sezaryen olmuştum bu da öyle olacak hayırlısıyla

35+5 sürekli kasık ağrıları başladı 🫠

Lagertha46 36+1 ikiz gebelik. İkiz olunca normalde olan şikayetleri daha erken ve 2 katı yaşıyorsunuz. Basından beri istirahat halindeyım. Plesenta prevıa teshısım var. 2 ocakta kontrolüm var 3ünde veya 6 sında doğumum olacak inşallah. Ah ne badireler atlattık. Sağ salim kucağıma almayı beklıyorum🙏

Vajina ile bacak arasindaki yere ani biçak saplanmasi gibi his girip gikiyor o an bir sey yapamiyorum ama gok sik degil bu sizce sanci midir kizlar 36+4

AygunAygunn bende sizinle aynı günüm ama bana doktor 1ocaga kadar birşey olmazsa suni ile başlayacağız dedi benim 3. Gebeliğim ama tık yok muhtemelen yicem suni sancıyï

mrvknl 😅😅 senin bebegin gec gelecektir o yuzden kasılman olmuyordur 41 haftaya kadar dogmaya biliyor bebekler 😍❤️

Lagertha46 37 haftalık olduk bizde kızımla korku heyecan hepsi bir arada nasıl olacak yarın kontrölümüz var bakalım hayırlısı olsun

Delihatunnn oooy ben bu uşağı nasıl taşıyam 41 haftaya kadar 😂😂 çatı da yapılmadı daha doğum nasıl olcak oda Allah’a emanet zaten oyyy streslendim gece gece

heyben benim de 13 Ocak ilk doğum çok heycanlıyım korkuyorum nasıl olcak Allah yardımcımız olsun 😅

isiksinem45 aminn insaAllah bütün annelere kolay doğumlar nasip olsun, kaldı 4 haftaa (en fazla 🙈)

Delihatunnn sadece dün çok şiddetli bi ağrım oldu ama banyom mecburiyetten tadilata girdi bütün banyo kırıldı yapıldı temizlik yapılırken orda durdum sanırım üşüttüm ondandı o ağrı çnkü anneme geldim duş aldım uzandım geçti

Lagertha46 38 haftalık olduk bizde fakat karın çevresi 3 hafta geriden geliyormuş sağlık Bakanlığınca bu tarz bebekler bekletilmeden doğumu başlatmak lazımmış suni sancı verip başlatacaklarını söylediler ilk doğumum normal olacak ve 12 saatlik suni sancı sürecinden bahsetti doktorum biraz korku biraz heyecan karmaşık bir duygu🫠

37+5 teyiz ilk gebeliğim ve normal doğum düşünüyorum bakalım neler olacak çok heyecanlıyım yiaaa 😅