Lagertha46 35+2 heyecan dorukta hayırlısıyla bekliyoruz bakalım ☺️ artık ne zaman gelmek isterse küçük hanım

Lagertha46 37+1 olduk an itibariyle. bugün nst kontrolüm vardı sancılar çıktı hissetmiyorum tabi ama ne olur ne olmaz diye muayene edildim ve bebeğin kanala girdiğini öğrendim. her an gelebilirmiş, çok ayakta kalamıyorum zaten o baskıyı hissediyorum.. 13 Ocak sezaryen tarihim, bekler mi bilmiyorum hayırla sağlıkla herkes kucağına alır inşallah 🌸

Lagertha46 37+3 kasılmam yok ama çok ağırlaştım ağrılarım da arttı bakalım bizim kız ne zaman gelecek heyecanla bekliyorum 🥰🎀

Ocak 12 gibi sezeryan alırız dedi doktorum ilk gebeliğim Ama beni korku sardı sonda korkusu odaklanamıyorum bir türlü bebeğime kavuşmaya çok hasasım Altan yapılan işlemlere ameliyat umrumda değil ama sonda takıldım

Elifsn
        Bende aynıyım 35+2 olduk 11dk önce bugün nst ye bağlandım doktor iyi dedi artık hareketleri hafif can yakmaya başladı hepimizin bebekleri sağlıkla gelsin inşallah 🤗🌹

senos- merhaba gün erken gibi geldi bir sorun yoktur inş

Bende 37 haftalik oldum sancilar keskinlesmeye basladi hareketleride can yakiyor.Balik gibi durmuyor

36+2 olduk bizde 16 ocağa gün verdi gün sayıyoruz ilk bebeğim serklajlıyım sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun inş 🤲

Bende 35 haftalik oldum bu saatlerde hıçkırık tutuyor hergun sizdede oluyormu pat pat uyutmuyorda🙈

Mrv30 evet . İlk gebeliğim de kendi tercihimle sezaryen olmuştum bu da öyle olacak hayırlısıyla

35+5 sürekli kasık ağrıları başladı 🫠

Lagertha46 36+1 ikiz gebelik. İkiz olunca normalde olan şikayetleri daha erken ve 2 katı yaşıyorsunuz. Basından beri istirahat halindeyım. Plesenta prevıa teshısım var. 2 ocakta kontrolüm var 3ünde veya 6 sında doğumum olacak inşallah. Ah ne badireler atlattık. Sağ salim kucağıma almayı beklıyorum🙏

Vajina ile bacak arasindaki yere ani biçak saplanmasi gibi his girip gikiyor o an bir sey yapamiyorum ama gok sik degil bu sizce sanci midir kizlar 36+4