Bebiss123 benimde az önce nişanım geldi sancı yok siz ne yaptınız doktora gittiniz mi?
EEmel213419
- 12 Şub 2021
- 11 Ara 2020 tarihinde katıldı
- 0 Takip ediliyor0 Takipçiler
- 37 38 39 haftaliklar dogum belirtilerii varmıı 🥰🥰 tartışmasında
- Doğum mu değil mi çözemedim tartışmasında
- Düzenlendi
38+5 hamileyim dünden beri kasıklarımda inanılmaz bir basınç gaz var birde bebek hiç olmadığı kadar hareketli beni mahfetti bildiğin doğum yaparım diye düşünüyordum ama bu saat oldu ne nişan ne su bişey yok bu arada 3.doğum ve diğer iki çocuğum normal doğumu.. Yeni doğum yapmış olan anneler ve tecrübeli anneler yardımcı olurmusunuz? Sanırım bayağı zaman geçtiği için ben ayırt edemiyorum doğum mu değil mi?
- Kiz ismi? tartışmasında
Büyük kızım Esila küçük kızım Rabia şuan 38+0 hamileyim onunda adı inşallah ÖmürMiray ❤️
- Doğum fiyatlarına Zam gelmişs😒😒 tartışmasında
Pembe-mavi benimde son adet tarihim 10 mayıs
- Şubat Anneleri Doğum Yaklaşıyor Ne Düşünüyorsunuz? :) tartışmasında
35+0 zor bir hamilelik geçiriyorum yinede çok şükür Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsi normalde şubat 14 dedi Dr ama en fazla 2 haftaya doğururum diyorum çünkü sancım çok oturup kalkarken onun dışında bel ve kalça ağrısı ve ellerim ayaklarım şiş ayrıca ellerimde his kaybı ve çok ağrı oluyo Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin 🤲🤲🤲🤲
- Kızlar Anadolu yakası özel hastane tavsiye si tartışmasında
Zeynep_44 Erdem çamlıca mı? Çakmak mı?
- Şubat anneleriiiiiii❤️ tartışmasında
- Onay Bekliyor
34+1 uygulamaya göre 14 şubat ama ben daha erken olur diye düşünüyorum iki kızımda erken geldi büyük kız 15 gün küçük kız 8 aylık doğdu buda erken olur sanki sağlıkla gel sinde ama biran önce şu son günler bitsin hareket etmek çok zorlaştı ellerim çok kötü uyuşukluk ve his kaybı var ellerimde doğumdan sonra düzelir diyorlar inşallah düzelir çünkü çok zorluk çekiyorum Allah’ım hepimizin yardımcısı olsun 1 avazda doğuralım inşallah 🤲🤲🤲
- Doğum fiyatlarına Zam gelmişs😒😒 tartışmasında
MeLy90 peki zam hakkında bilgi verdiler mi? Eşim orayı istiyor ama ben açıkçası kararsızım devlet temi yapsam oraya mı gitsem diye
- Ultrason kiz diyor, arkadaslar gobegin erkek tartışmasında
Zhuldyzay banada kıza benziyor dedi doktor şuan 33+0 ama kim görüyorsa erkek göbeği diyo daha dün gittim benim minik kuş bacağını açmıyor bakalım Allah’ın dediği olur Rabbim neyi layık görürse baş göz üstüne