Akasyasc aynen bende de var 32+4. Rahatsız edici bile degil en hafif gecirdigim adet sancısı gibi oluyor cok hafif kasıklarım karıncalanırken dizlerim ve belimede vuruyor geciyor so ra vöyle böyle günde 3 4kez hissediyorum ama normaldir diye umuyorum. Nst fln temiz cıkmıstı

Tek düşündüğüm bir an evvel sağlıklı şekilde doğurmak 😬 33+5 oldum bende.

Akasyasc tam 34haftaligiz 2-3 gündür karnım çok sert benimde haretleride yukarda oluyor genelde bebiş döndü sanırım nefes almada oturup kalkmada çok zorlanıyorum artık doğsun demeye başladım bende😂 sağliklica vaktinde gelsinde kuzum bu günler geçici az kaldı kavuşmaya çok şükür 🙏

Akasyasc
Bende 35+1 im korku uykusuzluk ve sancılar başım belada 😂😂

33+3 olduk bizde bugün daha dönmedi benim kurtlu kızım sığmıyorda habire çakıyor dön kızım hadi demekten dilimde tüy bitti 😂

Akasyasc 35+6 oldum 8 Şubat tahmini doğum ama o kadar durur mu muamma 😌 benim birde 2 yaşında kızım var bu sebeple öyle çok yatıp uzanamıyorumda kalca ağrısı bacak ağrısı ödemi falan derken bu zamana kadar geldik hayırlısıyla birde kucagıma alabılırsem inşallahhhh.. arada bı ağrılar yoklamaya basladı sanki. İlkini suni işr doğurdum kendi sancım nasıl olacak nasıl başlar doğum bilmiyorum

Akasyasc 34. Haftadayım şu zamana kadar ne ağrım nede sızım oldu hamileliğim keyifle geçti şu son haftada belimden bacağıma kadar ağrı vuruyor hemde geceleri 😌 doğuruyomuyum geliyo mu korku karışık panik yaşıyorum sonra kalkıp biraz gezince ağrı sızı diniyor sonra diyorum yanlış alarmmış 😅

Akasyasc bende 35 haftadayım sabah bir sancı girdi dedim geliyo heralde 1 dk falan kitlenip kaldım sonra geçti yalancı sancı galiba az kaldı çok heyecanlıyım🥳

Bizde 34+1 olduk çok şükür. Ilk hamileliğim sanırım benimde sancılarım ufak ufak başladı. Tam kestiremiyorum ama. Böyle genital bilge de bi baskı sanki çıkmak istiyor gibi. Gecen gun belim felaket ağrıyordu. Bugun de kasiklarimda bi agri aci oldu. Bunlar yalancı sancidir diye düşünüyorum kendimce. Bi de maşallahı var oglumun o kadar hareketli ki. Hareketlerini surekli gogsumun altında hissediyorum. Bu dönmüş olabileceği anlamina mi geliyor acaba

Akasyasc aynılarını bende yaşıyorum hatta bugun hic yataktan cikamadim sancidan kasilmalardan

35+0 zor bir hamilelik geçiriyorum yinede çok şükür Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsi normalde şubat 14 dedi Dr ama en fazla 2 haftaya doğururum diyorum çünkü sancım çok oturup kalkarken onun dışında bel ve kalça ağrısı ve ellerim ayaklarım şiş ayrıca ellerimde his kaybı ve çok ağrı oluyo Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin 🤲🤲🤲🤲

Bende 35 haftalığım zaman geçmiyor. Endişelerim çok arttı. Eşimle son zamanlar anlaşamaz oldum. İlgi bekliyorum sanırım ama o işten gelince uyuyor direk yorgun oluyor. Hamileliğimden dolayı bende biraz daha fazla ilgi istiyorum, olmayınca da üzülüyorum. Endişelerim çok fazla. 21 yaşındayım. Nasıl olucak nasıl bakıcam. Altını değiştirirken o minik bacaklarını acıtır mıyım ? Gece emzirmeye ya uyanamazsam. Kaygılarım çok arttı ve bu zamana kadar hiç bir kaygım yoktu. Bugün aşırı bulantı yaşadım. Tüm midemi boşalttım. Safra sıvısına kadar. Bayadır da kalça kısmıyla diz kapağım arasında bi tuhaf bişey oluyor. Özellikle yatıp kalkınca. Kasılıyor. Hareket edemiyorum bi kaç dakika. Tuvalette af edersiniz popomu silmeye bile edilemeyecek dereceye geldim. Geceleri uyuyamamaya başladım. Birde dün çok moralim bozuktu ondan mı bilmiyorum. Bebeğimin başı hep sol aşağıda kaşık tarafımda. Sağda bacakları var. Dün moralim bozuktu ve aralıksız birini indirip birini kaldırdı gibi resmen. Sanki kalp atışı gibi 30-40 dakika boyunca aralıksız pıt pıt hissettim. Çok uzun oldu özür dilerim 😊 Son zamanlar, Şafak sıkıştırıyor 😊

minnie123 benim de takvim 6 Şubat’ı gösteriyor. Fakat doktorum 40. Haftayı bulmayacak gibi duruyor dedi. Bu ayın sonunu bekliyoruz. Hakkımızda hayırlısı olsun ☺️

Akasyasc 36+2 sadece kafasından dolayı 2-3 gündür minik sancım var başka da birşey yok. ne olacak bakalım.

Bizde 33+2olduk oğlumla hepimize hayırlı doğumlar olsun sağlıkla kavuşalım kuzularımıza. Ben çok üşürüm normalde kat kat giyinirim ama bu sene yanıyorum geceleri cam açık yatıyorum. Evimiz merkezi sistem petekleri kapattım kombide yok ki kapatamiyorum. Geceleri ter içinde uyanıyorum. Çok uykum bölünüyor elli kere üst değiştiyorum. Onun dışında şükür kolay geçiyor hamilelik:)

Emel213419 aynı hafta ve gündeyiz benimde sancılarım vuruyor heyecanlıyım doğsun istiyorum artık

Akasyasc 36+1 bnde de yalancı sancı çok oluyor sanırım şubatı beklemicek🤷‍♀️

Akasyasc 35 olduk bugün 🥰 yalancı sanci sanirim yaşamadım gecen gün belim ağrıdı şiddetli neler olacağını merak ediyorum ben de 😊