• Gebelik
  • Ultrason kiz diyor, arkadaslar gobegin erkek

19231923 doktor nededi canım bu duruma nasıl değişti ya pilisiniz küçük acaba 🤔❤️

Zhuldyzay benim olgumda yukardaydı top gibi hamileyim bir kızım olacak göbek asagıda küçük olmasına rağmen bazen yürümekte zorluk cekiyorum

Ceylannn ben yabanci olduğum işin kötu mi yazdin iyi mi yazdin yarisin anlamadim valla )
    Busra3509 kız dedi oğlum oluyor 😂 gemde kızı 5.ayımda söyledi iki hafta sonra çocuk cinsiyet değişti herelde erkek oldu😂 Böyle yorumlar geldigi işin sonradan cinseyet degişenler var mi sordum. Burda aptal olan ben mi siz mi acaba 🙈 iyi geceler size 🥰 doktorlarda yanliş söylebilir onlardi 10 sene okup akılsizlar demedim 🙌🙌

Zhuldyzay Banada hep kız olcak kiz göbeği kız göbeği dediler erkek çıktı göbek kısmına hiç takılmayın bence🤩

Hcrblt bakalim hayirlisi 🤪 saglikli olsunda yeter ☺️🥰🥰🥰

Busra3509 valla 5.ayımda kız dendi iki hafta sonra ayrıntılı da doktor erkek dedi ben şok 🤣 idrak etmem baya zaman aldı doktor cinsiyeti biliyor musun dddi evet kız dedim o erkek dedi bende yok kız dedim o erkek dedi 🤣🤣 baya şok olmuştum

Zhuldyzay banada kıza benziyor dedi doktor şuan 33+0 ama kim görüyorsa erkek göbeği diyo daha dün gittim benim minik kuş bacağını açmıyor bakalım Allah’ın dediği olur Rabbim neyi layık görürse baş göz üstüne

19231923
            doktorla yarıştık desene 😂😂🤣🤣 seninki tam bir olay demedin mi sen de nasıl değişti bu çocuğun cinsiyeti diye 😂😂

Zhuldyzay canım indanların bu saçma bilmiş tavurlarını niye önemsiyorsun ayrıca sokağa çıkma yasağı varken hele şu günlerde kendini ve bebeğini neden riske atıyorsun ? İster alt kat ister aynı sokak değişen birşey yok. Devlet sizi sizden daha çok düşünmeye çalışıyor ama nafile sanırım

Zhuldyzay İşinize geleni gayet iyi anlamanız dışında her şey normal. Ayrıca size asla aptal denmeden aptal olduğunuzu kabul edip atağa geçmeniz de güldürdü. Türkçem yeterli değil yanlış anladınız beni deseydiniz sizden üzülerek özür dilerdim ama saygısız bir insan olduğunuz için sadece size Allah gönlünüze göre versin diyorum. 🙏🌺🌺

Zhuldyzay bana üç ayrı doktor kız dedi ama kırkıncı haftadayım gören herkes hala erkek senin karnın diyo hatta daha bugün yürüyüş yaparken teyze durdurdu erkek mi diye herkes bilseydi doktora gerek kalmazdı ben bi ara kafaya taktım psikolojimi bozdum kendi kendine

S-r-p ☺️☺️ Evet işte böyle insanlar biraz kafa kariştiriyor 😅😅

Ceylannn tanimayan insannin saygisiz oldugun bilemezsiniz 🙌 burda doktorlara ögret diye benim soruma saygi göstermeyen beni mi sizmi? turkçem iyi olmadigindan aptal olduğumdu bende biliyorum) dogdumdan beri turkçe konuşmiyorum 😅 Allah veririyor bana 🥰 teşekkür ederim.