Ultrason kiz diyor, arkadaslar gobegin erkek
Zhuldyzay benim olgumda yukardaydı top gibi hamileyim bir kızım olacak göbek asagıda küçük olmasına rağmen bazen yürümekte zorluk cekiyorum
Ceylannn ben yabanci olduğum işin kötu mi yazdin iyi mi yazdin yarisin anlamadim valla )
Busra3509 kız dedi oğlum oluyor 😂 gemde kızı 5.ayımda söyledi iki hafta sonra çocuk cinsiyet değişti herelde erkek oldu😂 Böyle yorumlar geldigi işin sonradan cinseyet degişenler var mi sordum. Burda aptal olan ben mi siz mi acaba 🙈 iyi geceler size 🥰 doktorlarda yanliş söylebilir onlardi 10 sene okup akılsizlar demedim 🙌🙌
Aminenesli allah yardimciniz olsun 🙏🙌🙌
Hcrblt bakalim hayirlisi 🤪 saglikli olsunda yeter ☺️🥰🥰🥰
19231923 aaaaaa. Gercekten miiii. Bende kıza alısdım sımdı aniden erkek derse 🤔😆
Zhuldyzay banada kıza benziyor dedi doktor şuan 33+0 ama kim görüyorsa erkek göbeği diyo daha dün gittim benim minik kuş bacağını açmıyor bakalım Allah’ın dediği olur Rabbim neyi layık görürse baş göz üstüne
19231923 😅😅🙈🙈🙈
Emel213419 saglikli olsun o bize yeter 🥰🥰🙏🙏🙏
19231923
doktorla yarıştık desene 😂😂🤣🤣 seninki tam bir olay demedin mi sen de nasıl değişti bu çocuğun cinsiyeti diye 😂😂
Zhuldyzay İşinize geleni gayet iyi anlamanız dışında her şey normal. Ayrıca size asla aptal denmeden aptal olduğunuzu kabul edip atağa geçmeniz de güldürdü. Türkçem yeterli değil yanlış anladınız beni deseydiniz sizden üzülerek özür dilerdim ama saygısız bir insan olduğunuz için sadece size Allah gönlünüze göre versin diyorum. 🙏🌺🌺
S-r-p ☺️☺️ Evet işte böyle insanlar biraz kafa kariştiriyor 😅😅
Ceylannn tanimayan insannin saygisiz oldugun bilemezsiniz 🙌 burda doktorlara ögret diye benim soruma saygi göstermeyen beni mi sizmi? turkçem iyi olmadigindan aptal olduğumdu bende biliyorum) dogdumdan beri turkçe konuşmiyorum 😅 Allah veririyor bana 🥰 teşekkür ederim.