Maşallah vallahi doğum ücretleri uçmuş 2.500 3000 doğum kalmadı benim de gittiğim hastanede 2.500 3000 arasıydı şimdi 4.000 4.500 olmuştur vallahi bu parayla çocuklarımıza ne odalar ne elbiseler alınırdı vallahi özel istiyordum ama devlete de gidebilirim şu zamanda zaten hiçbir şeye yetişemiyoruz sonumuz ne olucak bilemiyorum 😏 şubatta doğum yapacağım ama daha çocuğumun eksiklerini tamamlayamadım eşimin işleri durduğu için 😞
Doğum fiyatlarına Zam gelmişs😒😒
Sedaa61 İstanbul medical park 8 olmuş canım gopdaki
Bende İstanbul özel Avrasya da yapıcam dogumu serklaj işlemimide orda oldum çok temiz ve çok ilgililer doktorum dışardan oldugu için 6.500 Du yeni yılla birlikte 7.500 olmuş kızlar.
Nagihann12 Ben de İzmir’deyim de merak ettim cidden hangi hastane?
Tubasahra ben konuştum 38 haftaligim dedim fiyat sabitlenmesi yapalım diye hasta haklarıyla konuştum reddettiler ben zaten bu paraci zihniyetin bunu yapacağını biliyordum
Hatice_karadag Ankara liv 9200 idi yılbaşı öncesi
MeLy90 peki zam hakkında bilgi verdiler mi? Eşim orayı istiyor ama ben açıkçası kararsızım devlet temi yapsam oraya mı gitsem diye
Meldemmmmm Benim doğum yapacağım hastanede baya paraci duruyorduda.Konustugumuzda Ocak ayindakiler sabitlenir Şubat ayı için yine konuşuruz demişti .Benim iicn gerek kalmadı 13 gün önce doğum yaptım .Bize 4. Sez ve bağlatma fiyatı 4750 vermişlerdi 4250 istemişler .
cryingbaby ne kadar muayene ücreti canim
Hatice_karadag evet adana da bütün özel hastaneler 500 zam yaptı. Ve son bir ayla yakalandik.😂😂😂
Emel213419 bir şey söylemediler. Ama en fazla gelse gelse 200₺-300₺ gelir.
Hatice_karadag 3ay önce 1850 ye doğum yapmıştım şuan 2700 yapmışlar iyi yırttım ben 😂
ilkhamilelik_95 teşekkür ederim
@Glakky1#12371945 ![ Merhaba bende Maraş a gidiyorum da hangi hastahane sizinki
Caniimkizim onu bilmiyorum içine dahil değil mi korona testi
Mommysangels doğum paketi yaptırdıysan senden para almazlar bir daha ama yılbaşında tüm muayane tahlil doğum ve ameliyat ücretlerine zam geliyor
Evet benim hastanede bin beşyüzdu normal doğum şimdi iki bin olmuş güneşli de Yaman carrahı hastanesine gidiyorn Eray Balcan a
Antalya’da olanlar doğum ücreti ne kadar min Max arasi ?
Nagihann12 İzmir mi ucuz?🙈 6-7 bin tl en az😅