Ceren25 çatı 3 saniye çok kolay geçti benim hic korkma.
Valla ben de bu bel agrisini bebegin agirlasmasina bagliyorum ama hareket kabiliyetimi cok kisitliyor sol bacagima vurdugu icin yurumekte cok zorlaniyorum. Bakalim cumartesi doktor randevum var sorucam.
Cok yorulunca veya yuruyunce agrirdi benim zaten seninki o tarz bi bel agrisi sanirim
37 38 39 haftaliklar dogum belirtilerii varmıı 🥰🥰
Ceren25 geceden beri adet sancısı gibi kasılmalarım oluyor ara ara bilmiyorum belirtiler doğuma mı gidiyor inşallah öyledir ☺️ Rabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin
Ceren25 9 saat 7dk arayla 30 sn sürdü ve bitti 😩 umarım erken gelir ya.
Ceren25 aynen canım çok şükür sen kaç haftalıksın
istanbul3434 evet canım ayni dedigin gibi
İns. Çatı muaynesi kisiye göre degisiyo coğu kisi acımiyo diyo zaten benimde acı eşiğim yuksektir bi skntı olmaz ins 😊
Sehertamer 37+1 haftalığım canm ama ins. 38 de gelir miniğim 🥰🥰 hasretle onu beklemekteyim 😊
Bebiss123 benimde az önce nişanım geldi sancı yok siz ne yaptınız doktora gittiniz mi?
Emel213419 doktora gittim kanama alanı yok nişanın gelmiş açılma yok bebiş haznede değil dedi müşahede de bekletin yada birşey olursa ben gelirim dersende olur dedi evdeyim şuan hiç birşey yok
Ceren25 benim 37+2😀1 gün var aramızda sağlıkla kucağımıza alalım inşallah meleklerimizi🥰 kızmı erkek mi olacak canım benim erkek bende bekliyorum ama daha erken diyor galiba😀
Sonay-34 kanama oldu kırmızı pembeye yakın
Sonay-34 lanamada şarıl şarıl değil ama lekelenme ya i
Ceren25 37+2 yim bende yarın kontrolüm var ama hiçbir belirtim yok arada bir toplanıyor karnım onun dışında bide kasıkta hissediyorum ama sanki hiç gelmeye niyeti yok gibi 😂 Artık nefes almam zorlaştı sanki kalbim saniyelik duruyor bu çok rahatsız ediyor yarın bunu soylicem mutlaka uykumdan uyanıyorum nefessiz kalıp 😔
Sehertamer aminn insallah canm 🥰🥰 benimki kız 🥰🌸