Nil_ Tuna hocayı neden tercih etmediniz doğum için

• Nil_ bunu yanıtladı.

Loveme elif hanima gidiyodum sagolsun yillik izne cikmis kalakaldim şuan bnde doğurdum dogurcam. Normal sigorta fiyati malesef

Edremit körfez hastanesi fiyatlarını bilen var mı doktora göre değişiyor ama fiyat benim doktorumun doğum ücreti 3500 tlydi hem normal hem sezeryan fiyatı

Gzm14 detaylı ultrasonu yaptırdınız veya yaptıracak mısınız peki

İstanbul Nisa hastanesinde doğum yapan var mı ? Memnun kaldınız mı ? Doktor öneriniz var mı ? Ve Ocak ayı fiyatını bilen ? Aralıkayında normal doğum 2000 sezeryan 3250 TL idi Ocak ayında zam gelecek dediler

İzmir karataş hastanesi de 4200 TL olmuş

Yılbaşı öncesi 10 lira zam gelmişti şimdi 150 olmuş yani 50 lira daha zam gelmiş.

Ankara ortadoğu hastenesine bizde doğum paketi yaptık 7500 e

Çamlıca Medipole bugün gittim zam gelmemiş. Hala fiyatlar aynı.

Gebze yüzyıl hastanesine giden varmı yaa orda ne kadar oldu acaba doğum fiyatları

Tugcebabacan Ayhan Bey’le mine hanım karı koca zaten çok tatlı bir çift maşallah. Açıkçası ben daha önce İstanbulda yaşadığım için normla buldum. Bir de benim riskli gebelik sınıfında vitale falan kabul etmedi riskli gebeliklere bakmıyoruz dedi. Mine hanım çok sakin içimi rahatlattı risk alamayacağım bir konu olduğu için parasını düşünmüyorum.

Pnrmcht53 benim gittiğim doktorda normal doğumda zam yok ama sezaryen zamlanmış 4300 idi 4750 olmuş

Momuser Esentepe Hastanesi’ne gidiyorum doğum 3 3.5 civarı. Muayne 190 TL. 2500 tü zamdan sonra böyle olmuş.

misraerol 2019 da bende oğlumu samsun medical park da o fiyata doğum yapmıştım paketde değil sadece doğum çok fazla gerçekten ama değerdi kaç kere doğurcağız sanki kendimi çok özel hissettirmişlerdi