Nil_ Tuna hocayı neden tercih etmediniz doğum için
Doğum fiyatlarına Zam gelmişs😒😒
Loveme elif hanima gidiyodum sagolsun yillik izne cikmis kalakaldim şuan bnde doğurdum dogurcam. Normal sigorta fiyati malesef
Edremit körfez hastanesi fiyatlarını bilen var mı doktora göre değişiyor ama fiyat benim doktorumun doğum ücreti 3500 tlydi hem normal hem sezeryan fiyatı
MerveAkty İzmir’deyim ☺️
İstanbul Nisa hastanesinde doğum yapan var mı ? Memnun kaldınız mı ? Doktor öneriniz var mı ? Ve Ocak ayı fiyatını bilen ? Aralıkayında normal doğum 2000 sezeryan 3250 TL idi Ocak ayında zam gelecek dediler
İzmir karataş hastanesi de 4200 TL olmuş
Ayseninkizi11 normal 7 bin değil mi canım
Yılbaşı öncesi 10 lira zam gelmişti şimdi 150 olmuş yani 50 lira daha zam gelmiş.
Ankara ortadoğu hastenesine bizde doğum paketi yaptık 7500 e
Çamlıca Medipole bugün gittim zam gelmemiş. Hala fiyatlar aynı.
denizanasiii çok mantıklıymış ama ben geç kaldım galiba 20. Haftadayım bende sizin doktorunuz kim
Gebze yüzyıl hastanesine giden varmı yaa orda ne kadar oldu acaba doğum fiyatları
Tugcebabacan Ayhan Bey’le mine hanım karı koca zaten çok tatlı bir çift maşallah. Açıkçası ben daha önce İstanbulda yaşadığım için normla buldum. Bir de benim riskli gebelik sınıfında vitale falan kabul etmedi riskli gebeliklere bakmıyoruz dedi. Mine hanım çok sakin içimi rahatlattı risk alamayacağım bir konu olduğu için parasını düşünmüyorum.
Adosum_34 yav he he konuş sen anca boşa konuş
Momuser Esentepe Hastanesi’ne gidiyorum doğum 3 3.5 civarı. Muayne 190 TL. 2500 tü zamdan sonra böyle olmuş.
Hatice_karadag bencede fiyatlar baya uygunmuş neresi bahsettiğiniz hastane
prensesimolacak 5500 olmuş canım🥺