• Gebelik
  • 37 38 39 haftaliklar dogum belirtilerii varmıı 🥰🥰

38+2 olduk normal doğum bekliyoruz nasipse ama daha belirti yok🤦‍♀️

Ceren25 bizde 37+2 yiz 9 günümüz kaldı sezeryan olacağım kendi isteğimle. Dün sancılarım oluyordu doktora gittim sancı çıkmadı 1 cm açıklık var dedi önemli degil o dedi doktorum gününü bekle dedi. Ama akıntım çoğaldı gibi biraz önce de bununla ilgili post açtım. Sizde de oldumu akıntı çoğalması

Ceren25 Bende37+4 heyecan la bekliyorum bakalım ne nişan ne sancı ne su hiç bi belirtı yok 🤷‍♀️

Glakky1 bizde 37+3 yüz canım benimde akıntım çoğaldı açıklık falan birşey demedi doktorum ama bebek kanala girmeye başlamış yavaştan dedi bende haftaya sezaryan olucam gününü bekler oğluşum inşallah 🙏😊

Bursa97 olabiliyormuş demekki akıntı çoğalması. Korktum bende zaten dünkü sancı dan sonra Bi telaşlandım sanki kötü birşry olacakmış gibi geliyor dünden beri. 😕

Glakky1 bendede 2 cm var açıklık bendede akıntı fazlalaştı sanki su geliyor gibi hissediyomusun sen peki az az

Ceren25 🤲38+4 olduk son 10 gün belirgin bir emare yok ara ara bel ağrısı aşağıya baskı dışında Sağlıkla gelsin bebişlerimiz inşAllah 🤲

busraa5465 normalde çamaşırımda hissetmiyorum ama küçük abdestimi yaptıktan sonra azar azar birşey geliyor ama bayadan beri var bu bende kontrollerim de doktorum suyun hep iyi dedi. Korkuyorum tuvaltetimi yaparken suyum gelir anlamam diye😁

Ceren25 bizde bugün 38 olduk kızımla belirtim yok sezaryen günümüzü almıştık zaten haftaya için 😇 valla bi anda suyum gelcek nişanım gelcek diye korkuyorum panik olurum 😂

Glakky1 bende 36+3 te sancilanmistim hastaneye gittim hemen ama nts de sancim çıkmamıştı açıklık falanda yoktu şükür sonra geçti dünde kontrolümüz vardı 37+3 olduk doktor bebek kanala yavaştan girmeye başlamış dedi zaten bu haftalarda akıntı cogalabiliyormus diye okumuştum canım bir yerlerde 😊

Bursa97 iyi bari içim ferahladı biraz da olsa ❤️❤️ allhım sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşalalh🌹😘

Ceren25 37+6 olduk 4 gun once cati muayenesinden sonra nişanim geldi ama belirti veya sanci yok. Bakalim hakkimizda hayirlisi sagliklisi insallah.
                  Bel agrisi yasayan var mi? Ama yalanci sanci degil de sanki bel tutulmasi veya siyatik gibi bacagima vuruyor. Agirliktan herhalde, yuruyuslerim de kisaldi bel agrisindan bacagi basamiyorum bazen iyice tembel oldum

Ceren25 39+5 im akşamdan sancı vardı. gece 3-4 gibi 7dk da bir sancı geldi sabaha kadar.ama şu an durdu komik bir şekilde.nişanımda suyum da gelmedi daha. umarım yalancı sancı olmaz.baya baskılı bir sancıydı. yalancı sancılar gibi değildi.eğer acillik olmazsam yatın kontrolüm var.

Ceren25 eşim geliyomu yoksa hocam dedi doktorda ayak sesleri geliyo diye espiri yapti 🤣 hicbisey demedi valla 1 hafta sonra goruselim dedi tekrar 🤗

Ceren25 ben normalde pilates yoga yapıyorum hamilelik öncesi ve hamilelikten beri canım da ayakta kalınca çok ağrı oluyo sanırım az kaldı kavuşmaya sabretcez artık🥰