• Doğum
  • Şubat anneleriiiiiii❤️

Nida_Y benimde Şubat sonu görünüyor ama bende ortası doğum olur diye düşünüyorum☺️

Nida_Y hazirliklar tamamaammmm sadece oğluşum eksik son 39 gün 😜😍

Bagiye Yaa on gün var aramızda bende her gün çantalara bakıp bakıp duruyorum 🙈😁34+6 dayız bizim her şey hazır sayılır 🤗bende mama almayı düşünüyorum ama hangi marka almamız gerekiyor siz biliyor musunuz 🤷

Bugün tam 34+0 Şubat ortası 14 Şubat olsa keşke diyorum ben de 😂 hayırlsi olsn 🙈 elhamdülillah kendimi iyi hissediyorum bugün evin birazını temzledm bitti cantamz da hazr camlar silincek camları da silersem evin işi bitti sayılır ama daha bir ay var bir ayda daha kaç kere normal temizlik yapılr kim bilir 😂

Benimde bugün 34+1 14 şubat doktor son tarih dedi doğum için ama gunler sanki gecmek bilmiyor tek eksiğimiz yatak odasuna besik alıncak bebek bezi bana da pijama takimi onceden kıyafetlerini yikayip ütüledim hastane çantamda hazir

sue92 ay evet ya çok zor geçiyor ama çok şükür dayanacz ne yapalım🤷🏼‍♀️

Mevaninannesi21 bizde karar veremedik malesef 🤔 göğüs kremi icin lansinoh alicam yakin arkadasim memnun kaldi tavsiye etti. Bez icin sleppy düşünüyoruz ama digerleri hakkinda bir fikrim yok

Nida_Y Doğumum 8 şubat görünüyo ebeyle doktor o tarihe kadar kalsın daha iyi tam 40 haftalıkken doğsun istiyo ama bana kalsa şuanda doğabilir nefes alamıyorum artık 😅 Tansiyonumda yüksek çıktı heryerim şişti tuzu komple yasakladılar panda gibi oldum yaa 😒

Nida_Y benim uygulamaya göre 3 şubat gözüküyor ama inşallah 38.39 haftada kendi sancımla doğururum iyice ağırlaştım

34+1 uygulamaya göre 14 şubat ama ben daha erken olur diye düşünüyorum iki kızımda erken geldi büyük kız 15 gün küçük kız 8 aylık doğdu buda erken olur sanki sağlıkla gel sinde ama biran önce şu son günler bitsin hareket etmek çok zorlaştı ellerim çok kötü uyuşukluk ve his kaybı var ellerimde doğumdan sonra düzelir diyorlar inşallah düzelir çünkü çok zorluk çekiyorum Allah’ım hepimizin yardımcısı olsun 1 avazda doğuralım inşallah 🤲🤲🤲

RumeysaBilici ya aptamişin 150 ml lik var eczaneye sorduğumda anne sütüne en yakın o dedi. Yenidoğan için olanı fiyatı 40 küsür liraydı henüz olmadım . Nide sarı kututda bi mama vardı fakat kutusu çok büyük ve 180 küsür dedi . Oda kaliteli ama vaktim olmadığı için inceleyemedim

Bugleemm Allah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah😊 Benim size bir sorum olacaktı benim 34.haftam sezeryan olacağım şubatta ama arkadaşım da hamile onda da miyom var ağrılı alınması lazım demiş doktor ve riskli bir gebelik geçiriyor normal doğum yapmayı çok istiyordu doktor sezeryan mı yapıyor böyle bir durumda.

mom_ sağol canım rabbim seninde bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasp etsn inşalah🤲🏻 Miyom da yeri çok önemli eğer riskli bir yerde ise sezeryan bile olsan alamayabiliyormuş doktorum öyle söyledi.Bir de engel değil normal doğuma istersen normal doğumu deneyebiliriz dedi doktorum bebeğin başı aşşağıda çünki ama sonrasında miyomlar ağrı yapıp bana sıkıntı yapabilirmiş. Benim sezeryanda alınabilecek yerde olduğu için doktorum alırım dedi.Küçülecek bir miyom değil çünki benimki biri 2,5 diğeri 6,5 cm hamilelikle beraber büyüdü.Ben çok şükür riskli bir hamilelik geçirmedim miyomun yeri riskli bir yerde değil çok şükür sadece ağrı yaşıyorum bebek büyüdükçe onda da uzandığım zaman hafifliyor geçiyor.Arkadaşının miyomu riskli bir yerdeyse o sorun yapabilir canım inşallah sağlıkla kucağına alır bir çok kişi miyom olduğu halde normal doğum yapmış forum da da okumuştum ☺️

• mom_ bunu yanıtladı.
        • mom_ bunu beğendi.

Bugleemm çok teşekkür ederim uzun uzun anlatmışsınız her detayı 😍🙏🏻

@Nida_Y Benim doğumda 21 Şubat görünüyor 33 haftalığım doğumu düşündükçe heyecan korku mutluluk merak bütün duygular iç içe geçmiş durumda Allah yardımcımız olsun inşallah🤲 ben hazırlıklarımı tamamladım sayılır bebeğimin yıkanacak herşeyini yıkadım bi çanta valiz hazırlama işlemi kaldı iyikide 30 haftalıkken yıkamışım şimdi zorlanmaya başladım☺️

Benimde 20subat sezaryen ben tecrübeliyim üçüncü bebişim buu🤭👶👶👶

Nida_Y
                33+3 haftaligim.
                31.haftamda bebeğimin benim hastane çantamızi hazırladım bebeğimin tüm kıyafetleri yıkandı utulendi ve yerleştirdim çok şükür… Artık içimiz kıpır kıpır bir şekilde minik kızımizi bekliyoruz 🤰👧🤱
                Bende insAllah 14 şubatta olmasını istiyorum çünkü evlilik yıl dönümümuz o gün hem o olacak hem de kızım doğmuş olacak çok güzel olur inşallah da öyle olur zaten 19 Şubat son günüm oluyor bebegimin başı yukarda olduğu için doktorum sezeryan olabilir eğer dönmezse dedi dönerse kendi günümü beklicem dönmezse sezeryan doktorum dan rica edicem eğer 14 şubata bir sıkıntı olmazsa o gün vermesini isticem tabi bebeğimin sağlığı önemli olan 🥰🥰❤️

Bizde 32+3 deyiz son şubat 26 ama kızımda 15 gün önce doğmuştu bakalım şubattan sonra her an bekliyorum 😊 acaba öyle mi olur ilk doğum da erken gelen ikincide tam haftasını tamamlamaz diyolar ama varmı acaba aramızda öyle tecrübe yaşayan 🤭