• Gebelik
  • Ultrason kiz diyor, arkadaslar gobegin erkek

Kizlar, merhaba ☺️
23 haftayaiz. 14 haftada ve 20 haftada ultrason da doktorum kiz dedi. Bugun misafire gittim ordaki kizlar göbegin erkek gobegi, aşada diyorlar. Kiz göbeği yukarida olur diyorlar. Şimdi düşünüyorum 😂 kiz mi erkek mi diye? Böyle olanlar var mi? Sohbet edelim kizlar 😵🙈🙈

Zhuldyzay göbek olayı saçmalık doğru değil inanma öyle şeylere doktorun ne söylediyse o dur ultrasondan daha mı iyi bilecekler..
    bana o kadar erkek dediler ama kızım olucak 😘

Zhuldyzay benim hep yukarıda olur ilk çoğum erkek ikinci de erkek olacak inşallah. Çok aşırı aşağıda olup kız olan kuzenim var😊kimseye bakma sen teyzem de tutturdu senin kızın olacak diye erkek diyorum ikna olmuyor en sonunda verdim eline ultrason kağıdını 😂

Zhuldyzay arkadaşların onuda yanlış biliyorlarmış 😂 tam tersi canım erkek bebek yukarda ta kaburgalara baskı yapar top gibi durur derler kız bebek aşağıda ve yaygın olur derler ama tabi ultrasondaki doğrudur yani dışardan anlaşılmaz kesin olarak 🌸

• [silindi]

Zhuldyzay arkadaslar her zaman haklidir 🙃

Bana üç kez erkek iki kez kız dediler dün kızım olacağını öğrendim eşim benmle dalga geçti bi daha ki aya da erkek olur diyo😏

Çok büyük bi saçmalık bencede benimde göbeğim aşağıda ama kızım olacak bende inanmayın böyle şeylere hurafe hepsi 🙄

Busra3509 bazilari yanilabilir diyorlar, o yuzden taktim kafama 🙈🙈 teşekkür ederim ☺️