031965

- 23 Nis 2020
- 26 Eki 2018 tarihinde katıldı
- 0 Takip ediliyor0 Takipçiler
- Van Kadın Doğum Uzmanı tartışmasında
- Nst+açılma 33 hafta 😞 tartışmasında
- Nst+açılma 33 hafta 😞 tartışmasındaBenim ama ben 39. Haftadayım senin var mı açılman?
- 38. De Çatı muanesi 🤰 39 doğum galiba 👶 tartışmasında
- 38. De Çatı muanesi 🤰 39 doğum galiba 👶 tartışmasındaBen 38+2de oldum sabah kanlı akıntım da oldu ebe 1-2 güne gelir dedi ama tık yok. Biz suyu bekliyoruz acaba doktorunuz neden kendisi başlatacak? Benim de açılmam var bu arada bebimki de başlasa iyi olurdu 🥴
- Sağ- sol- sırt üstü yatış! tartışmasında
- Sağ- sol- sırt üstü yatış! tartışmasındaSırtüstü yatma ama sağ sol sıkıntı yok sola yatmaya çalış önerdiğimiz o dedi
- Acill (yüz, göz şişmesi) tartışmasındaÖdemdir ama protein kaçağı da ödem yaptığı için benim doktorum elin ayağın değil yüzün şişerse gel demişti. Ciddi bi şişme varsa bi git bence
- Tehlikeli bi sebze mi? tartışmasındabezelyecik bi kere yemekten bişey olmaz stres yapma tereden daha zararlıdır :)
- Tehlikeli bi sebze mi? tartışmasındaKaç haftalıksın?
- Nolur bilgisi olan yazsın!! (İdrar sonrası pembe kanama) tartışmasındaErken doğum değildir ama kanama normal değil o yüzdendoktora gitmelisin
- 38+1 tartışmasındaZamanı gelmemiş demek ki
- Cemre ismi😻 tartışmasındaBizim kızımızın adı cemre evet bişeyler deniyor isim için bu yüzden kulağına cemrenin yanı sıra daha anlamından emin olduğumuz bi isim okutucaz inşallah ama cemreden vazgeçmedik
- Van Kadın Doğum Uzmanı tartışmasındaPapatya123 ben ahmet melih beyi bi deneyeyim dedim doktorum yokken bakar belki diye aşırı ilgisiz üzüldüm tavrına suratıma bakmadı bile