bezelyecik ben 1 demet tere yemis insanim ill haftalarda ciger de yedim maydonoz da yedim.agir da kaldirdim
Cok sukur dusmedi.yicek ekmegi varsa zaten her turlu kaliyor canim.hatta benim ilk hafta kanamam olmasina ragmen doktor progestan bile baslatmamisti.dusecek bebegi hicbir ilac tutmaz dedi.cunku sagliksiz emriyoyu vucut atar demisti icin rahat olsn
Teşekkür ederim çok içimi rahatlattınız Allah sizden razı olsun 😊 çok üzülmüştüm okuduklarımı görseniz. Allah’a emanet bebeklerimiz.
Maydanoz zaraelı fazlası ama tere folik asit açısından zengin ve sakıncası yok diye biliyorum zaten 12 haftadan öncesi için tehlike war bence
    bezelyecik Ben de böyle bir şey bilmiyordum ve çok yedim canım bir şey olmadı şimdiye kadar ama böyle bir etkisi varsa dikkat etmek gerekir tabi
      Tgbatem şükür yararı varsa 😇yarım saat içinde yaşadığım vicdan azabının tarifi yok 😧
      Doktr bana kaynatıp suyunu içme dedi sadce kızlar onun dışında maydanoz falan herşey yiyebilirsin dedi i🙆‍♀️
        Ozge3747 yeşilliğe de nasıl bayılırım 😊 neyse Allaha emanet inşallah sağ salim alırız kucağımıza..
          Yldzhh hurmaya da gözüm kayıyor ama ona şu saatten sonra cesaret edemem belki sonlarda😊 teşeklür ederm
          bezelyecik Ben de çok seviyorum valla canım sadece rokadan bşraz soğudum ama yeter ki bebeklerimiz iyi olsun başka bir şey önemli değil 😉☺️