SemaKl of kuzum benim bende senle ay uydum çıktım hakkariden geldim artık dayanamadım oraya van da bence eğitim araştırmaya git yada lokman hekim e
Papatya123 haftanız kaçtı o zaman? Çağırma sıklığı değişiyo ya çoğu genelde son haftaya kadar ücretsiz çağırmıyo ben 37deyim ilk defa 7 gün içinde çağırıldım öğrendiğimden beri lokmana gidiyorum bir de. Ahmet melih bey muayene konusunda nasıldı Peki ? Doğumu için bişey duydunuz mu hiç?
    6 gün sonra
    Canım Allaha şükür Ahmet melih akyol gibi bir doktorun kapısından son anda döndüm Gülsüm feyza iyi ilgili ama randevu almak için sabah erken gidip isim yazdırman gerek.
      031965 doğum oldu mu cnm senle konusmustuk bir ara ben yeni doğum yapmıştım
        Nsbfn yok dün çatı muayenesi oldum nişan da geldi ama henüz bişey yok sence gelir mi 😄 ebe doğar 1-2 güne dedi
          031965 evet doğabilir 😊 benim nişan sancı herşey 1 günde oldu. Nereye devam ettin doktor hastane
            Nsbfn ağahan beydeyim ama izinde o olmadığı için kim denk gelirse o girecekmiş doğuma🤷🏻‍♀️ İnşallah bugün doğsa bari 😄
              Nsbfn amiiin inşallah ♥️ Yazarım mutlaka sana
                Papatya123 ben ahmet melih beyi bi deneyeyim dedim doktorum yokken bakar belki diye aşırı ilgisiz üzüldüm tavrına suratıma bakmadı bile
                031965 normale ebe giriyor diye biliyordum doktor mu giriyormuş
                  Ben yasemin hanıma agahan beye gittim şu anda hayat hastanesinde derya hanıma gidiyorum gayet memnunum
                  031965 ebeyi merak ettim yaşlı bir teyze mi ebe. Aynı kişi mi acaba 😊
                    Egemmmm evet son aşamada doktor oluyo tabi kesi ve dikiş için
                      Nsbfn ya 3 tane yaşlı ebe var biri gözlüklü biri gözlüklü değil diğeri de öbürlerine nazaran daha genç sana nası biri denk geldi. Aralarından biri çok agresif korkutucuuu
                        Nsbfn bir iki dikiş olsa iyi olmaz mı genişliyo diyolar dikiş olmayınca, gözlüklü iyiydi ya beni nst almıştı tatlı bi kadın o agresif ebe denk gelmesin diyr dua ediyorum 🙏🏻