melgimmm çok ilgisiz tamamen duygusal bir doktor hasta mahremiyeti diye bir şey yok içeride 2-3 kişi oluyor vazgeçtim ondan. ilgi alaka sıfır bugün git 10 gün sonra gel diyor neden on gün çünki tekrar giriş yap para ver yazık yazık.
Van Kadın Doğum Uzmanı
Vanda ahmet melih aktolga gittik çok ilgisiz tamamen duygusal bir doktor 😁hasta mahremiyeti diye bir şey yok içeride 2-3 kişi oluyor vazgeçtim ondan. ilgi alaka sıfır bugün git 10 gün sonra gel diyor neden on gün çünki tekrar giriş yap para ver yazık yazık.
bir ay sonra
SemaKl of kuzum benim bende senle ay uydum çıktım hakkariden geldim artık dayanamadım oraya van da bence eğitim araştırmaya git yada lokman hekim e
Papatya123 haftanız kaçtı o zaman? Çağırma sıklığı değişiyo ya çoğu genelde son haftaya kadar ücretsiz çağırmıyo ben 37deyim ilk defa 7 gün içinde çağırıldım öğrendiğimden beri lokmana gidiyorum bir de. Ahmet melih bey muayene konusunda nasıldı Peki ? Doğumu için bişey duydunuz mu hiç?
6 gün sonra
Canım Allaha şükür Ahmet melih akyol gibi bir doktorun kapısından son anda döndüm Gülsüm feyza iyi ilgili ama randevu almak için sabah erken gidip isim yazdırman gerek.
Papatya123 ben ahmet melih beyi bi deneyeyim dedim doktorum yokken bakar belki diye aşırı ilgisiz üzüldüm tavrına suratıma bakmadı bile
Ben yasemin hanıma agahan beye gittim şu anda hayat hastanesinde derya hanıma gidiyorum gayet memnunum