Benim ama ben 39. Haftadayım senin var mı açılman?
    031965 bilmiyorum nst girecem şimdi Salı günü sancım 20 lerdeydi zaten kasılmam çok fazla bugün de vajinada baskı ve sızı hissediyorum. Zaten bebeğin kafası 2 haftadır orada.
      Açılma olup olmadığına ne zaman bakıyorlar ben 40haftada Doğum yaptım sancım çıkmadı hiç de bakmadı doktor suyu azaldı kalp yavaşladı acil sezeryan olmuştum 🤷‍♀️ şimdi 32deyim haftaya net var bakalım ikinci hamileliğim bu nolacak
        dishonest 20 sancı pek sancıdan sayılmıyor, benim de 27den beri bebeğim doğum pozisyonu almış şekilde bir parmak açılmam var o da ilerlemedi zaten. Seni de alttan muayene etmezler haftan erken sancının düzenli ve yüksek olması lazım
          031965 benim erken Doğum riskim çıktı 31 de iki haftadır yatıyorum sancım az önce 40 çıktı bebek de kanala yerleşmiş. Doktor da sevk verdi.
            dishonest derecesi kadar sıklığıda önemli sancının,10 dakikada 3-4 gelmesi doğumun habercisi
              dishonest tavan 100olduğu için 50üzeri olması ve 10 dakikada 3-4 sancı olması önemli. Sancıyı nerede hissettiğinizde önemli
                dishonest önemli olan senin hissetmen canım, idrar yollarınada bir baktır , enf olabilir , benim uzman doktorum en önemli bulgunun hastanın kasık ve belinde sancı hissetmesi der
                  dishonest sükret hissetmiyorsun😔 benimde nstde sancilarim 75lere kadar vuruyor yatis verdi evde 34 hafta olduk bugun 2 haftadir inanilmaz sanci cekiyorum kivranip agliyorum😥😥 acilma yok sukur dayanabildigim kadar dayancam ne kadar gec dogsa o kadar iyi ama doktor en falza 15 gun disini sık dedi
                    hamisebe benim doktorum da nst de çıkan önemli senin hissettiğin değil dedi 😂😂 3 gün sonra 34 Doluyor isterse gelsin diyorum şimdi 🤦🏼‍♀️
                      Yagmur9833 allah yardımcın olsun gerçekten zordur eminim. Ben kasılma ağrısında sızlanıyorum 🤦🏼‍♀️ Nasıl doğuracaz bakalım
                        dishonest seninde ya sagol bide catim darmis biraz o kadar sancidan sonra sezeryan ihtimalimde var ona yaniyorum🤦‍♀️ bebisler zamaninda saglikla gelir insallah