Esraesra06 NisanRana bence kendi sancını beklesen en azından 40 a kadar doktor daha iyi bilir tabi de
NisanRana Esraesra06 ben bekletir die düşündüm ama öle dedi bu şekilde beni çok zorlarmi acaba bilmiyorum ya suni ile
zerrinc Fatossngr İnan’ın abartılanlar gibi değil. Bana da yapıldı ama hiç acımadı. Korkmanıza gerek yok bence. Kendinizi kasmayın yeter 😉
Duyguu48 Deletedmom308 canım bende sordum dün onu çünkü bana da doktorum 3.200 kg a kadar dogurabilirsin daha fazla olursa sezaryen dedi. Catim biraz darmış. Pelvis kemiğiymis çatı dedikleri ve kemigin haliyle açılma durumu ihtimali yok. Ama mesela kemik müsait olup yumuşak et dokusu sert olunca onu kesebiliyorlarmis. Ama malesef kemik için yapabilecek bişey yok. Umarım normal yaparız
Deletedmom308 Duyguu48 anladım çok teşekkür ediyorum. O zaman yaptırayım öğrenmiş olurum dar mı değil mi. Ona göre de hastane Seçicem Doğum için
Taandreab Ayyihh nstde çok hareket etmiyor,normalde daha çok hareketli.Doktor da nstye bakarak sadece bekleyeceğiz diyor,nstye göre bebeğin keyfi yerinde dlye.erkek olduğu için de çatı muayenesi yapacakmısınız diye sormaktan utanıyorum))
NisanRana Fatossngr yok benim öyle fazla bı acım olmadı sadece o çatala çıkmak o atmosfer biraz tuhaf geldi urkuttu
Esraesra06 NisanRana belki de 40ı beklerse bebek kilo alıp daha çok zorlanırsın diye yapmış olabilir canım
Selocan Taandreab bende 39+5 oldum ama halen bi çatı muanesi olmadı halen bekliyorum. Belirsizlikle kötü