bezelyecik hiç alakası yok canım rahatça yiyebilirsin. Maydanoz yeme ciger yeme onu yeme bunu yeme dünya kadar şey yazıyor nette. Hepsinden de yedim yakın zamanda da doğum yaptım 40. Haftamızda . Abartmadan herşeyi ye
Tehlikeli bi sebze mi?
Aysnr08 inşallah 😔
Selvis teşekkür ederim içimi rahatlattınız. Canım çekince dayanamadım haklısınız abartmamam gerekirdi ☹️
bezelyecik ben yiyorum sürekli kötüyü çağırmayın bence
bezelyecik ben 1 demet tere yemis insanim ill haftalarda ciger de yedim maydonoz da yedim.agir da kaldirdim
Cok sukur dusmedi.yicek ekmegi varsa zaten her turlu kaliyor canim.hatta benim ilk hafta kanamam olmasina ragmen doktor progestan bile baslatmamisti.dusecek bebegi hicbir ilac tutmaz dedi.cunku sagliksiz emriyoyu vucut atar demisti icin rahat olsn
Cok sukur dusmedi.yicek ekmegi varsa zaten her turlu kaliyor canim.hatta benim ilk hafta kanamam olmasina ragmen doktor progestan bile baslatmamisti.dusecek bebegi hicbir ilac tutmaz dedi.cunku sagliksiz emriyoyu vucut atar demisti icin rahat olsn
GizemKaan 🤣🤣🤣🤣 haklısın... Katılıyorum
Teşekkür ederim çok içimi rahatlattınız Allah sizden razı olsun 😊 çok üzülmüştüm okuduklarımı görseniz. Allah’a emanet bebeklerimiz.
bezelyecik ben sürekli yiyorum çok şükür bi sıkıntı olmadi
Maydanoz zaraelı fazlası ama tere folik asit açısından zengin ve sakıncası yok diye biliyorum zaten 12 haftadan öncesi için tehlike war bence
bezelyecik Ben de böyle bir şey bilmiyordum ve çok yedim canım bir şey olmadı şimdiye kadar ama böyle bir etkisi varsa dikkat etmek gerekir tabi
bezelyecik bi kere yemekten bişey olmaz stres yapma tereden daha zararlıdır :)
Melekhasan yalnız değilmişim 😊
Tgbatem şükür yararı varsa 😇yarım saat içinde yaşadığım vicdan azabının tarifi yok 😧
Ozge3747 şahsen bida yiyeceğimi sanmam bu korku bana 6 ay gider 😊
031965 haklısınız üzmeyeyim minnakı sağolun 😊
Roka yaralı folık asıt degerınde ama tereyı bılmıyorum. Cnm
bezelyecik ☺️🙈sorma valla ben de bundan sonra daha çok dikkat edeceğim
Doktr bana kaynatıp suyunu içme dedi sadce kızlar onun dışında maydanoz falan herşey yiyebilirsin dedi i🙆♀️
bezelyecik ben surekli yiyorum hurma da yiyorum Allaha sukur hic bir sey olmadi
glbngms hepsinden az az diyelim 😊 ben gibi değil 😄