bezelyecik hiç alakası yok canım rahatça yiyebilirsin. Maydanoz yeme ciger yeme onu yeme bunu yeme dünya kadar şey yazıyor nette. Hepsinden de yedim yakın zamanda da doğum yaptım 40. Haftamızda . Abartmadan herşeyi ye
    Selvis teşekkür ederim içimi rahatlattınız. Canım çekince dayanamadım haklısınız abartmamam gerekirdi ☹️
    bezelyecik ben 1 demet tere yemis insanim ill haftalarda ciger de yedim maydonoz da yedim.agir da kaldirdim
    Cok sukur dusmedi.yicek ekmegi varsa zaten her turlu kaliyor canim.hatta benim ilk hafta kanamam olmasina ragmen doktor progestan bile baslatmamisti.dusecek bebegi hicbir ilac tutmaz dedi.cunku sagliksiz emriyoyu vucut atar demisti icin rahat olsn
    Teşekkür ederim çok içimi rahatlattınız Allah sizden razı olsun 😊 çok üzülmüştüm okuduklarımı görseniz. Allah’a emanet bebeklerimiz.
    Maydanoz zaraelı fazlası ama tere folik asit açısından zengin ve sakıncası yok diye biliyorum zaten 12 haftadan öncesi için tehlike war bence
      bezelyecik Ben de böyle bir şey bilmiyordum ve çok yedim canım bir şey olmadı şimdiye kadar ama böyle bir etkisi varsa dikkat etmek gerekir tabi
        Tgbatem şükür yararı varsa 😇yarım saat içinde yaşadığım vicdan azabının tarifi yok 😧
        Doktr bana kaynatıp suyunu içme dedi sadce kızlar onun dışında maydanoz falan herşey yiyebilirsin dedi i🙆‍♀️