38de cati muayenesi oldum ((((bagirdim resmen. beni cok acitti. yumuşamış dedi ama açıklık söylemedi. Sancilar geceler cok fena halde. Kac haftadir cekiyorum. ama bebiş gelmek bilmiyor
    Ben 38+2de oldum sabah kanlı akıntım da oldu ebe 1-2 güne gelir dedi ama tık yok. Biz suyu bekliyoruz acaba doktorunuz neden kendisi başlatacak? Benim de açılmam var bu arada bebimki de başlasa iyi olurdu 🥴
      Fatossngr ben 4 kere oldum ve sıfır ağrı kendini kasma kasarsan canın biraz yana bilir ben kasmadım ve 10 saniyede hemen bitiyor hiçbir şekildede ağrı olmuyor
        Fatossngr canım ben daha dün oldum ve ilkti benim içinde. Zaten kaygan olması için jel sürüyor doktor ve kendini kasmazsan hiç acımıyor 😊 sakin ol ve dusunmemeye çalış o an . Zaten 5 saniye sürmüyor
          031965 aynen öyle doktorum çatı muanesi yaptığında pencereden bişey gösterdi dikkatim dağıldı çok az hissettim
          Duyguu48 canım kaç haftalıktan başlıyor çatı muayenesi?ben dün gittim kontrole,39+5teyim ama hiç çatı muayenesi yapmadı.sadece nstye bağlıyorlar her gittiğimde.acaba doktorda mı sorun var?bekleyeceğiz deyip duruyor
            Taandreab canım ben 34+3deyim. Dediğim gibi dün oldum ama nstde sancım çıktığı ve bebegim aşağı baskı yapmaya başladığı için yaptı doktorum. Hem açıklık var mi diye hemde doğum sekline karar vermek için baktı. Normalde 37de yapacaktı 😊 normalde zaten 34 yada 36 dan itibaren başlanıyor çatı muayenesine diye biliyorum
              Pazartesi bende olacagım 38+3 ken olmus olacagım 🙈
              Duyguu48 Doğuma kadar değişiyor mu çatının genişliği bilginiz var mı? benim doktorum yapmıyormuş ama ben yaptırmak istiyorum. Eğer çatım uygun değilse sezaryen derse Daha iyi bi hastaneye geçmek istiyorum