Hmdeatas amin işallah ben değişik isimler değil de daha çok kulaga hoş gelen bilindik isimler olsun istedim . Ama sanırım ben anlamına yanlış bakmışım . İyi bir araştırmam lazım
Cemre ismi😻
SusamNur ahhh hiç deme valla Lina lulu mulu dediğin gibi anlamını beğenip koyuyorlar ama külaha hiç hoş gelmiyor .
TugceSenelKavak aynı fikirdeyim . Asel , lina, erva sıktı bu isimler o yüzden bilinen hoş isimler istiyorum .
Maşallah prensesine bu arada❤️🙏🏽
Maşallah prensesine bu arada❤️🙏🏽
Bnm yıyenım cemre cok tatlı bır kız gercekten. ☺️
Mucize_02 Cemre ateş demek bence başka bir isim bak tabi sen bilirsin
A_S_K fikir için saol canım 😘🙏🏽
Bizim kızımızın adı cemre evet bişeyler deniyor isim için bu yüzden kulağına cemrenin yanı sıra daha anlamından emin olduğumuz bi isim okutucaz inşallah ama cemreden vazgeçmedik
Mucize_02 yazılan teorilere göre çocuğunun ismini ateş koyan direkt cehennemlik mi olacak :) cemre çok hoş bir isim bence 🧚♀️🧚♀️ çok da yakın arkadaşımın ismi. çok tatlı çok saygılı bir insandır kendisi de 🥰
Mucize_02 forumda daha once okumustum cemre ısmı ıle alakalı emin olmak ıcın google a yazdıgımda bı fetva sitesinde bu yazı cıktı karsıma
Cemre,arapça kökenli bir kelimedir.Cemre ateş,kor,alev anlamlarına gelir ki,bu ismi çocuğa koymak dinen sakıncalıdır.Peygamber (s.a.v.) bu ismitasvip etmemişler ve bu ismi koyanlarada ismi değiştirtmişlerdir.
Cemre,arapça kökenli bir kelimedir.Cemre ateş,kor,alev anlamlarına gelir ki,bu ismi çocuğa koymak dinen sakıncalıdır.Peygamber (s.a.v.) bu ismitasvip etmemişler ve bu ismi koyanlarada ismi değiştirtmişlerdir.
Zuhresule valla benim de tanıdığım cemreler öyle . Çok kibar çok naif insanlar oluyor .
Deletedmom667 ahh bilemedim ki şimdi , aslında tek ateş anlamına gelmiyor . Biz onun anlamını hep bahar geldi cemre düştü derler yaa ordan biliriz . Çok sevmiştim ismi ama böyle anlamı için sürekli ateş denilince korktum açıkçası .
Mucize_02 bende begenırım normalde guzel isim ama arastır iyice sonradan pısman olmaktan iyidir