Kızlar Salı günü doktora gittim bebeğim bi hafta önden gidiyormuş durumu iyi dedi.Şuan 26+4üm yürüyüşten geldim ve idrardan sonra akıntı ile karışık pembe kan geldi ama hareketlerini hissediyorum.Erken Doğum değildir demi?Sizce bu ne ?
    alinci01 canım kan gebelikte iyi değil arkadaşımda da olmuştu hemen hastaneye git iğne falan yaparlar
      alinci01 yok canım erken doğum değildir. Kanama şeklinde olursa mutlaka doktora git derim. Belki yürüyüşte yorulduysan olmuş olabilir
        Erken doğum değildir ama kanama normal değil o yüzdendoktora gitmelisin
          defnekrmn, başlığı Nolur bilgisi olan yazsın!! (İdrar sonrası pembe kanama) olarak değiştirdi.
          Seda5892

kartanesi_63

031965

AyEr

Kızlar çok sağolun doktorumla görüştüm herhangibir sıkıntı olmadığını yürümeye bağlı kendimi yorduğumdan olabileceğini söyledi.Şuan için uzanıp dinleneceğim.aynı zamanda Regl tarihime yakın olduğundan diğer yumurtalıktan bu zamanlarda az miktarda kanama yapılabileceğini söyledi.Tekrardan teşekkür ederim hepinize 🙏🏻☺️
            bir yıl sonra

alinci01 az önce benimde idrardan sonra pembe kan geldi doktorumu aradım bekleyelim devam ederse acili git dedi sende sonradan bi sıkıntı oldu mu? Bu arada 29 Haftalığım