Papatya55 o zaman çok güzel genelde % 60 civarları artış sağlaması gerekiyor sen de de olmuş ☺️ Hayırlı uğurlu olsun inşallah 🙏
4-5-6 HAFTALIK GEBELER BURAYA❤️
SeydaNurr02 güzel artmiş yani biran çok korktum değerim çok düşük sandim 🙈
Papatya55 bencede çok güzel artmış ilk kontrole ne zaman gitmeyi düşünüyorsunuz
kivirciginannesi 4+6 da 414 çıktı 🥰
elfcaglar1 yarin randavum var aslinda ilk kontrol gittim adet olmamdan ağri sizim olunca ama doktor yeni yerleşiyor demişti 13 nisanda sonra randevu oluşturdu yarin için
Papatya55 korkacak o kadar çok şey olucak ki hiç merak etme gayet güzel atmış. Benim ilk 783 çıkmıştı 2 gün sonra 2040 çıktı ikiz sandım ama değilmiş 🙈. Keseyi yolk sacı gördüm bugün kalp atışına gidicem çok korkuyorum bende inşallah duyarım o güzel sesi 🙏
Papatya55 anladım hadi güzel haberler olsun inşallhhhh 🙏🙏🙏🙏
[silindi]
Ayseyavuz teşekkür ederim.🌺
SeydaNurr02 şimdiden başladim ben rabbim sağlik sihatli gelmeyi nasip etsin inşallah 🤲
elfcaglar1 inaşşalah canim 🤲🌸
Dfdfdfdf60- ins hayirlisi olsun bende pazartesi öğreneceğim tek mi ciftmi❤
kivirciginannesi son adet tarihim 2 mart duzensiz bir adetim vardi 24 martta olmam gerekiyordu ama olmadim 7 haftalik olacak yarin
Bnmde 2gun gunum gecti dun yaptim silik cikti ikici cizgi kan verdin mi sen ?
Merveli1 evet randevuyu ona göre aldım 7+2 de gideceğiz 🥰
kivirciginannesi Amin inşallah rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah iyi güzel düşün hep eminim çok güzel gebelik gecireceksiin 🙏🏻❤️
Buseakyazi Merhaba benim de yarın 7 haftam oluyo bebek göründü mu canım
kivirciginannesi bende ilk öğrendiğimde 10 Nisanda 40 çıkmıştı 17 sinde 1462 çıktı 4+1 dedi kese göründü ama daha çok minik
Kindersupries ben de ilk gebeliğim olduğu için tecrübesiz olarak ilk özele gitmek istedim sonra sağlık ocağı hemşiresi sağolsun beni aydınlattı. İlk devlet hastanesinin kadın doğumuna gideceğim inşallah kalp atışını ve keseyi gördükten sonra sağlık ocağında testleri yaptırıp sonuçları da özeldeki doktora göstereceğim. Direkt özele gitmek garanti olmayabilir o yüzden herşeyi elimde bulundurup gitmek daha mantıklı ☺️
Rserin canım benimde 2259 du baktırdığımda çok sık idrara çıkmam vardı şimdi yavaş yavaş bulantılarım başladı 3000 küsür olsun başlar bulantılarımda ara ara iştahsızlık olarak var