• Gebelik
  • 4-5-6 HAFTALIK GEBELER BURAYA❤️

Papatya55 korkacak o kadar çok şey olucak ki hiç merak etme gayet güzel atmış. Benim ilk 783 çıkmıştı 2 gün sonra 2040 çıktı ikiz sandım ama değilmiş 🙈. Keseyi yolk sacı gördüm bugün kalp atışına gidicem çok korkuyorum bende inşallah duyarım o güzel sesi 🙏

2kizanasi merhaba benimde son adet tarihim 16 Mart geçen hafta kan verdim betam 3900 çıktı yarına kadın doğuma randevum var acaba benim kan değerim neden erkenden bu kadar yüksek çıktı

Kindersupries ben de ilk gebeliğim olduğu için tecrübesiz olarak ilk özele gitmek istedim sonra sağlık ocağı hemşiresi sağolsun beni aydınlattı. İlk devlet hastanesinin kadın doğumuna gideceğim inşallah kalp atışını ve keseyi gördükten sonra sağlık ocağında testleri yaptırıp sonuçları da özeldeki doktora göstereceğim. Direkt özele gitmek garanti olmayabilir o yüzden herşeyi elimde bulundurup gitmek daha mantıklı ☺️

Rserin canım benimde 2259 du baktırdığımda çok sık idrara çıkmam vardı şimdi yavaş yavaş bulantılarım başladı 3000 küsür olsun başlar bulantılarımda ara ara iştahsızlık olarak var