• Gebelik
  • 4-5-6 HAFTALIK GEBELER BURAYA❤️

Mericiik 6 ay önce bende kimyasal mı bilmiyorum bi gebelik yaşadım 7 hafta benimle kaldı bebeğim ama gelişmesi yoktu kesesinde bozulmalar meydana geldi progestan kullandım o düşük yapmasını engelledi bi süre ama sağlıksızdı ve düştü bu arada betam hiç yükselmedi hızla düşüşe geçmişti düzenli kan tahlili vermeni öneriyorum

Kızlar progestani saat kaçta alıyorsunuz doktor bana da verdi 200 mg geceleri içiyorum normalde içip hemen uyuyordunlm dün biraz geç yattım inanılmaz bir baş dönmesi yaptı Bi gidip geldim sanki 😅

Busss_ bende kullanıyorum canım ağızdan alıyorum ilk gün banada yaptı sonra yapmadı gün içerisinde miğde bulanıklığın oluyo mu? Bende gece alıyorum bu arada

Bsradnz18 peki kaç olması gerekiyormuş ki senin değerinle benim değerim çok yakın inşallah ya işte her an bi düşünce böyle dokuz ay napcaz 😂😂😂😂😂

Thecellist insallah canım ben mecbur çalışıyorum ağır bi işim yok masa başı ama böyle devam ederse bırakıcam işi bebeğimden önemli değil

Bsradnz18 mide bulantım şu iki gündür sabah oluyor canım aslında daha 5+2 bugün 3 de doktora gideceğim bakalım soracağım öğrenirim :) bende 1 haftadır içiyorum normalde hemen uyuyordum malum hep erken uyuyakalıyorum uyanıp içip tekrar uyuyordum dün misafirim vardı gidene kadar 12 oldu uyumadığım içinde baş dönmesini hissettim.
        Normalde hamile kalmadan öncede kullanıyordum alismiti bünyem ama 100 mg günde 3 kere aliyordun

elfcaglar1 haftaya kesen kesin görünür ama kalp atışı için erken diyebilir bana 2 hafta sonra kalp atışı için gel dedi 💓

elfcaglar1 ya erken gitmeyin diyorlar ama daha öncesi olumsuz şeyler yaşayınca insan ne olup ne bittiğini görmek istiyor ben hemen doktoruma yazmıştım :) o yüzden yine de gidin