gazetecianne 7+6 💁🏻♀️💁🏻♀️💁🏻♀️ İkizmiş bizim bücürler… Betam reglim 4 gün geciktirince 3365 çıkmıştı
Fatmakara97 gazetecianne kaç haftalıkta o kadar çıktı bana 2 haftalık dedi 1065 bazıları fazla diyor ama
kivirciginannesi gazetecianne çok sevindim senin adına😍 bende test yaptım yine. Silikleşmiş. Korkuyorum. Dualarınızı bekliyorum😔🤲🏻
123a avcu0028 bende 6+1 oldum Bugun dün doktora gittim kalp atışlarını duyduk çok şükür ama kahve rengi lekelenmem oluyo Protestan verdi doktor 200 mg canım bu dönemlerde dusuk tehlikesi olabiliyormuş
Thecellist 123a ben de aynı durumdayım yatıp dinlenmekten başka çaremiz yok. Tuvaletten tuvalete kalk dedi bana doktorum 🙁 İnşallah bi an önce geçer🙏🏼
MrsBaran annesininkuzusuuuu Daha sağlıklı beslenseniz sizin için iyi olur. Bende 6. Haftaya gireceğim, şuan kilom aynı. Hatta bazı günler daha az gösteriyor. Kişiden kişiye değişiyor ilk üç ay kusmadan dolayı zayıflayanda var.
zeysusamom kızlar bulantılarınız ne alemde benım bulantı mide yanması var bu sohbeti açandan Allah razı olsun aynı şeyleri yasayanların bir arada olup konusması cok güzel insan kendını iyi hissediyor
Derinim2203 Arkadaşlar merhaba bişey soracam bende uygulamaya göre 5+3 üm ilk beta 117 Somra 309 çıktı en son perşembe verdim daha da gitmedim sizce bugün veya yarın gitsem keseyi görürmüyüm
Azhda Derinim2203 Tatlim kese kişiden kişiye göre değişiyor görülme haftası. Döllenme ile alakalı. Benim arakadaşım 5 haftalıkken keseyi görüp kalp sesi duydu diğer arkadaşım keseyi 6 kalp 8 hatalık iken. Yani bu süreçler böyle değişken malesef. Bende 5+2 yim daha görmedim perşembe doktordayım nasip.
MrsBaran Derinim2203 biz gördük 4 hafta 3 günlükken çok şükür kalp atışınıda gördük haftaya dinlemeye gideceğiz inşallaahhhh 🙏🙏🧿🧿🧿🧿
Elfilayda Azhda doğru benim de 4+1 dedi doktor kese görüldü haftaya da çağırdı ama gitsem mi yolsa iki hafta beklesem mi bilemiyorum
Edali87 Birisi zayıflarda kalp atışı erken duyuluyor demisti bana alakası yokmuş kizlar ben 8.haftayim nasipse bugun duyacağız insallah dua edin🥰 daha öncesinde erken dedi duyulmadi
sakikrat elfcaglar1 aslında haklısın keseye saglık ocagında falan bakarlar mı sence olmazsa mecbur gidicem özele falan yada devlete yada ne bilim neee kafam cok karısık😂😂😂😂😂
elfcaglar1 sakikrat sağlık ocağında sanmıyorum ben bakılacağını istersen bi süre normal bi kadın doğuma git o sorada doktor araştır 😂
Yagmr000 Kizlar Merhaba ben adetime 7 gün kala gebelik testi yaptım evde ikinci çizgi çıktı fakat silik bir şekildeydi bu gün ise 5 gün var 25 Nisan’da regl olmam gerekiyor ve bugün çizgim daha belirgin gözle görülür şekilde acaba gidip kanmi vermeliyim yoksa beklemelimiyim
Ayseyavuz Yagmr000 daha erkn cnm keseyide gremezsn saglk ocağında veya hastanede kan değerlerine baktr drm
Fatma7245 Yuse merhaba ogrendınızmı pekı merak ettım bnmde adetıme bırgun kala 797 çıktı bana denıldı ıkız olabılır dıye bı hafta sonra gel denıldı sız ne yaptınız merak ettım
Nigarhacizade Merhaba arkadaşlar, ben 5+1 haftalık hamileyim, daha kusma ya da aşırı bulantım yok. Sizde ne zaman başladı?💕
Meryem_25 Nigarhacizade merhaba bende 5+4 , henüz bende de hiç bulantı, kusma yok kasık ağrılarım vardı o geçti geceleri şişkinlikten uyanıyorum sizinde var mı bu şikayetiniz acaba
ebrualtnn Merhaba hanımlar, uygulamaya göre 6+6 haftalığım bugün saat 3 te doktor randevum var çok heyecanlıyım inşallah bir sıkıntı çıkmadan hayırlısıyla kalp atışını ve keseyi görürüz duanızda bana da yer verirseniz çok mutlu olurum 🌸
Kcitop Ouzc Aynen regl ağrısı gibi ağrım da oluyo. Mide bulantim kokulardan oluyo genelde. Adet dongun bitti mi normalde. Dönemsel olabiliyo galiba bazıları öyle diyo. Yani regl zamaninin denk geldiği dönem bunları yasicaz ama sonrasında geciyo diye duydum.
Ouzc Kcitop adet dongun biteli çok oldu canım ben de bi doktora sordum rahminiz büyüyor bebek yerleşiyor dedi
Btl_ulusal Umayakkaya o kişiye göre değişir bence bazıları 9 ay boyunca devam ediyor inşallah öyle olmaz hiç birimize