Merhaba Canımız Annelerimiz 💜

📌 Hangi ilde hangi hastaneye ve doktora gittiniz/gidiyorsunuz?
📌 Ne kadar muayene ücreti ödediniz/ödüyorsunuz?
📌 Ne kadar doğum ücreti ödediniz/ödeyeceksiniz?

Tüm annelerimizin sağlıklı takip sağlayabilmesi için sadece soruları cevaplayınız lütfen. Aksi olursa yorumlar silinecektir. Birbirinize olan sorularınız için ayrı post açmalısınız. 🥰

Nerede doğum yaptınız/yapacaksınız?

Devlet Hastanesi
Özel Hastane
    HappyMom bu tartışmayı sabitledi.

Özel Kocaeli hastanesi.Prof dr Eray Çalışkan.muayene ücret 660 TL doğum ücreti yaklaşık 10.000 TL.benim doğumum Haziran da

küçükköy bilge hastanesi dr. Oğuz Güler
      normal 2950 TL
      Zorunlu sezeryan 3450 TL
      Muayenede 130 TL
      Doğum gece vs olursa kendi doktorumuzu çağırmak ekstra 1000 TL

İstanbul yenibosna Nisa Hastanesi
      Doktor Derya Kanza Gül
      Normal 2200 ₺
      Zorunlu sezaryen 3600 ₺
      Doğum iş saatleri dışında olursa kendi doktorumuzu çağırmak ekstra 500 ₺
      Muayene ücreti 170₺

HappyMom Samsun Medinaca Lale Çetin Yılmaz’a gidiyorum. Normalde muayene ücreti 185 TL ama eşimin kurum indirimi oldugu için 159 ödüyoruz dogumda 4000 diye biliyorum ama o da indirimli olacak

Johns hopkins medicine ASM ye gidiyorum muayene 200 küsür tam hatırlamıyorum. Doğum içinde yeni fiyat aldım 6500 normal doğum 8000 sezeryan bilgisi ilettiler.

Bursa Acıbadem Hastanesine gidiyorum. doktorum Mümin Karahasan. Sencard indirimli gidiyorum,
        muayene ücreti 310 tl, doğumum haziranda olacak inşallah, sezeryan doğum ücreti 11 bin tl.
        sencard indirimi ne oluyor diyecekler için, 1200 tl ye yatarak tedavi teminatlı özel sağlık sigortası yaptırdım. Acıbadem hastanelerinde tüm işlemlerde indirim uygulanıyor