Gebze MedicalPark hastanesi
Doktor Azize Turhan
Muayene ücreti 350 tl doğum 6000 olması lazım
Benim kurum anlaşmam oldugu için muayene 60 veriyorum doğum ücretsiz olacak inşallah
Hastane & Doktor Tavsiyesi ve Güncel Fiyatları (2021)
Bağcılar Medipol Hastanesine Ayfer Özbek Hanıma gidiyorum muayenesi 225 TL normal doğum 2950 TL doktora göre fiyat değişiyor
Bugün izmir medical park fiyatlarını sordum normal yada sezaryen fark etmeksizin 10 bin tl dedi
Tekirdağ Çorlu Vega hastanesi Dilber Karkıner muayene ücreti 150 tl. İndirimli 123 tl
Aydın’da Kadriye uğurluya gidiyorum muayene ücreti 300 TL
2300 Kadriye uğurluya
3300 anlaşmalı olduğu hastaneye verilecek
HappyMom Çamlıca Erdem hastanesi Dr.Adalet Can 120₺ muayene ücreti zorunlu sezeryan 2000₺
Medikal parka gidiyorum. 57 TL muayene ücreti
Balıkesir üniversite hastanesine gidiyorum sezaryen olacağım muayene 182 TL
Sezaryen doğum 1300 bağlatacağım ben 1400 TL falan dedi doktor
Kirikkalede özel muayenehanesi var doktorum gulcin hanimin. Muayene icin 300 lira veriyorum . Dogum normal sezeryan farketmiyor 6 bin Ankarada HRS ile anlasmali orada yapacağım dogumumu cok memnunum kendisinden simdiye kadar ne zaman arasak hep ulastik ne sorsam hemen cevap aldim
Çamlıca medipol hastanesi hüsniye sedef binöz muayene ücreti 180 epidural sezeryan 8000 tl
HappyMom Medicana Ataşehir, Dr.Sibel Zorbaş, muayene 350₺, doğum 7.500₺’den başlıyor
İstanbul bağcılar özel yaman hastanesi ERAY BALCAN doktorumuz çok fazlasıyla memnunum.
Muayne 150 normal doğum ise 2500
HappyMom
tokat medikal park muayene ücreti 200
Normal doğum yaptim 4150
- Düzenlendi
Denizli Özel Egekent Hastanesi / Suna Yazıcı
Muayene ücretim ; 94 tl (çalıştığım işyeriyle hastanem anlaşmalı olduğu için)
Doğum ücreti ; Normal de Sezeryan da 3 bin tl
Pendik yüzyıl hastanesi
Hale Kayıran
160 tl ücret
Mira23 sezaryen olmuştum ben ama 1 yıl olmak üzere.
Anladım memnunmusunuz peki