Özel Kocaeli hastanesi,
Doktorumuz: Ayşegül Gürler,
Muane ücreti: 170 TL
Doğum ücreti: 3750 TL
normal ve sezeryan ücretlerinin aynı olduğu söylendi

Diyarbakır Memorial hastanesi dr Burhan özel muayene ücreti kurum indirimi ile 163 TL doğum 2900 demişlerdi en son

MEDİCANA ÇAMLICA AYLİN HOCAYA GİDİYORUM MUAYENE ÜCRETİ 225 tl DOĞUM GİYAT BİLGİSİ ALMADIM FAKAT DEĞİŞTİRECEĞİM ZATEN DOKTORU 🙏

İstanbul tema hastanesi Doktorum Reşat Bahat muayene 270 tl doğumu bilmiyorum

• 455 bunu beğendi.

HappyMom maltepe medikal park doçent doktor Mehmet Akif Sargına gidiyorum. Muayene ücreti normalde 220 TL kurum indiriminden kaynaklı 145 TL oluyor. Sezeryan doğum ücreti şuanlık 4250 TL.

HappyMom uşak özel öztan hastanesi 140lira muayene ücretim sezeryan sanırım 3000 civarı tam olarak bilmiyorum.

HappyMom Adıyaman da park hospital a ömer demirtaşa gidiyorum muayene ücreti 130 doğum ücreti 3000

İZMİR özel egepol hastanesi
    Dr Cem Büyüktosun
    Muayne ücreti 175 TL
    henüz doğum ücretlerini bilmiyorum

Kocaeli özel Konak Hastanesi
      DR. FİRDEVS BARAN çok memnunum
      Muayene 150 tl
      Sezeryan doğum 4500 tl diye biliyorum daha tam konuşmadım

HappyMom İstanbul’da Plesanta previa sebebi ile Ali Ekiz hoca ile şuan devam ediyorum muayenesi kart ve nakit durumuna göre 600-650 TL olarak değişiyor. Doğum fiyatı ve neresi ile anlaşmalı olduğu konusunda salı günü görüşeceğiz inşallah o zaman öğreneceğim öğrendiğimde yazarım ama bilen varsa yazarsa çok memnun olurum

Ebrucolak41 1.Özel kocaeli hastanesi hilal
      2.Medikalpark ümit / yasemin
      3.Cihan Betül nalbant

1. Acıbadem dr fatma bilge
      2. lütfiye ünlü

Erzincan özel neon hastanesi İnanç Erdoğan doktorum. Muane ücreti 120
      Doğum ücreti 2700 du en son

Doktor Meriç çağrı özel klinik Ataköy towersta çok memnunuz Muayne ücreti 400 TL
      hastaneye de Bahçelievler memorial hastanesine karar verdik 4600 hastane 4000 ayriyeten doktorumuza sezeryan fiyatı…

Nrcns_u Ben de Koşuyolu medipole gidiyorum. Zuhal Çalışkan benim doktorum da🙏🏽 Doğum ücretlerini henüz sormadım🙈 Ama 3-5 bin tl arasıdır diye düşünüyorum 🙏🏽 6.ayımıza girdik bugün😊👼🏼 Siz kaç aylık oldunuz?☺️

Eskişehir Şehir Hastanesi doktorum Nihat İnan hiçbir muayene ödemesi yapmadım sadece 17 martta detaylı ultrasona giricem tıp da yer zaman olmadığı için özelden randevu aldım ona da 325 TL ödeme yapıcam doğum nasıl olacak belli değil ücret var mı yok mu onu da bilmiyorum şuanlık

HappyMom İstanbul Koşuyolu Medipol Operatör Dr. Zuhal Çalışkan
      muayene 240₺.
      Doğumu henüz öğrenmedim. Doktorumdan çok memnunum🙏🏽6.ayımıza girdik👼🏼🤍

HappyMom İzmir sada hastanesi menemen 140 TL muayne ücreti. Doğum sezeryan normal doğum fark etmeksizin 3500 TL 1 ay önce doğum yaptım. Hastaneden ve doktorumdan memnun kaldım.

Ebrucolak41 özel konak hastanesi firdevs hanım, erkan bey ikiside mükemmel doktorlar.
      Muayne ücreti 165 diye biliyorum.
      Doğum hakkında bilgim yok maaleseff