HappyMom İstanbul Bağcılar Özel Güneşli Erdem hastanesinde OP.DR. Mehriban Musayeva Toptaş/ Muayene ücreti sigortalı 80 TL / Sigortasız 100 TL/ Normal Doğum 1500 TL / Sezeryan 1800 TL/ son günlerim doğumumu bekliyorum/ Hamişler olarak çok dua edelim birbirimize :)

HappyMom istanbul Medipol koşuyolu normal:3200+ epidural aşı+1100
Sezaryen:4300

muayene:245₺

Ankara Özel Ortadoğu 19 Mayıs Hastanesi
Dr. BARAN ALTUNAKAR
Muayene Ücreti -> 125 TL
Doğum Paketi ( Ayrıntılı Usg dahil değil )
-> 6.900 TL
Normal Doğum ( sadece doğum ücreti)
-> 3.160 TL

Antalya Anadolu hastanesi Erhan Maluk indirimli muayene 180 tl doğum normal&sezeryan 4500 tl + pcr testi isteniyor doğumdan önce 250 tl

• [silindi]

Kahramanmaraş özel sular hayat hastanesi Dr. Ahmet kireççi muayene 70 TL doğum ücretini bilmiyorum maalesef

HappyMom Sakarya Özel beyhekim hastanesi Doktorum İlknur gezgin Kuscu muayne ücreti 150 tl dogum ücreti 3300 sezeryan ve normal ayni fiyatmış ilk dogumda nisanda

HappyMom Ankara Keçiören Medical Park doc.İkbal Kaygusuz’a gidiyorum. Tamamlayıcı sigorta yaptırdım. O haliyle 7900e geldi dogum ve muayene içinde. Hastanenin kendi paketi 9500 tek doğumu icin 5000 demislerdi. Muayene ücreti doc. Ve proflar 265 diger doktorlar 220 sanirim tam emin değilim. Ben su an sadece 15 tl muayene ucreti veriyorum.

Bağcılar Medicine Hastanesi Tea Tavadze Hocama Gidiyorum Muayenesi 150Tl ama Doğum Fiyatı Daha Almadık 😊

zippirana bende aynı hastahaneye gidiyorum dr.ulviyya ismailovaya normalde giriş 215 tl doğum paketi aldık 8.500 ve içeriği çok güzel

bsra1321 ayni şekilde sencard indirimli altunizade acibadem nisan ayinda sezeryan dogum 14.000 tl. Normal dogum 10.000 yine sencard indirimli.

HappyMom Pendik Kurtkòy Adatıp hastanesi Dr.Pınar yıldız ((mükemmel doktor ilgisi alakası ile)

1. Muayene =165 TL sendika indirimi ile 135 TL ödüyorum
    2. dogum= sezaryen 3750 TL sendika indirimi ile 3450 TL vereceğim
    3. oğlumu orda doğurdum Hemşiresi ,bakıcısı çok ilgiliydiler memnun kaldım nasipse kızımıda orda doğuracağım

emirhaninannesi batmanda en yüksek orası herhalde. Kemal beye mi gidiyorsunuz. Yaşamda 83 muayene ücreti, 1350 sezaryen doğum yaptım

İstanbul gaziosmanpaşa Avrasya Hastanesi
    Atilla Okur
    Muayene ücreti 175 tl
    Normal doğum 3500
    Sezeryan doğum 4000

İstanbul çamlıca erdem ayse katrancı muayene ücreti 140 lira dogumu sormadım❤️

İstanbul Çamlıca Medipol Hastanesi Ayşe Kavasoğlu çok memnunum kendisinden.
    150tl muayene ücreti.
    Doğumu daha sormadım.

İstanbul Brüksel Tüp Bebek ve Kadın Sağlığı Merkezi
    Prof.Dr.Yücel Karaman ve Op.Dr.Hüsamettin Uslu
    Her ikisininde muayene ücreti:650 tl
    Doğum ile ilgili henüz daha fiyat bilgisi alamadım.Ama tüp bebek tedavisi görmek isteyenlere kesinlikle tavsiyemdir.Çok ilgili ve çok bilgili doktorlar ekip olarak gerçekten hem çok güleryüzlü hemde çok ilgililer.