HappyMom maltepe medikal park doçent doktor Mehmet Akif Sargına gidiyorum. Muayene ücreti normalde 220 TL kurum indiriminden kaynaklı 145 TL oluyor. Sezeryan doğum ücreti şuanlık 4250 TL.

HappyMom uşak özel öztan hastanesi 140lira muayene ücretim sezeryan sanırım 3000 civarı tam olarak bilmiyorum.

HappyMom Adıyaman da park hospital a ömer demirtaşa gidiyorum muayene ücreti 130 doğum ücreti 3000

İZMİR özel egepol hastanesi
Dr Cem Büyüktosun
Muayne ücreti 175 TL
henüz doğum ücretlerini bilmiyorum

Kocaeli özel Konak Hastanesi
    DR. FİRDEVS BARAN çok memnunum
    Muayene 150 tl
    Sezeryan doğum 4500 tl diye biliyorum daha tam konuşmadım

HappyMom İstanbul’da Plesanta previa sebebi ile Ali Ekiz hoca ile şuan devam ediyorum muayenesi kart ve nakit durumuna göre 600-650 TL olarak değişiyor. Doğum fiyatı ve neresi ile anlaşmalı olduğu konusunda salı günü görüşeceğiz inşallah o zaman öğreneceğim öğrendiğimde yazarım ama bilen varsa yazarsa çok memnun olurum

Ebrucolak41 1.Özel kocaeli hastanesi hilal
    2.Medikalpark ümit / yasemin
    3.Cihan Betül nalbant

1. Acıbadem dr fatma bilge
    2. lütfiye ünlü

Erzincan özel neon hastanesi İnanç Erdoğan doktorum. Muane ücreti 120
    Doğum ücreti 2700 du en son

Doktor Meriç çağrı özel klinik Ataköy towersta çok memnunuz Muayne ücreti 400 TL
    hastaneye de Bahçelievler memorial hastanesine karar verdik 4600 hastane 4000 ayriyeten doktorumuza sezeryan fiyatı…

Nrcns_u Ben de Koşuyolu medipole gidiyorum. Zuhal Çalışkan benim doktorum da🙏🏽 Doğum ücretlerini henüz sormadım🙈 Ama 3-5 bin tl arasıdır diye düşünüyorum 🙏🏽 6.ayımıza girdik bugün😊👼🏼 Siz kaç aylık oldunuz?☺️

Eskişehir Şehir Hastanesi doktorum Nihat İnan hiçbir muayene ödemesi yapmadım sadece 17 martta detaylı ultrasona giricem tıp da yer zaman olmadığı için özelden randevu aldım ona da 325 TL ödeme yapıcam doğum nasıl olacak belli değil ücret var mı yok mu onu da bilmiyorum şuanlık

HappyMom İstanbul Koşuyolu Medipol Operatör Dr. Zuhal Çalışkan
    muayene 240₺.
    Doğumu henüz öğrenmedim. Doktorumdan çok memnunum🙏🏽6.ayımıza girdik👼🏼🤍

HappyMom İzmir sada hastanesi menemen 140 TL muayne ücreti. Doğum sezeryan normal doğum fark etmeksizin 3500 TL 1 ay önce doğum yaptım. Hastaneden ve doktorumdan memnun kaldım.

Ebrucolak41 özel konak hastanesi firdevs hanım, erkan bey ikiside mükemmel doktorlar.
    Muayne ücreti 165 diye biliyorum.
    Doğum hakkında bilgim yok maaleseff

HappyMom izmir karataş hastanesi arzu hanıma gidiyorum.
    Muayane 105
    Normal ve sezeryan doğum;4200 aynı fiyat ikiside
    Doktorumdan ve hastaneden de aşırı memnunum

Konyada başaran kliniğe gidiyorum. Doç. Dr Mustafa başaran. Kızılay ve akademi hastaneleri ile anlaşmalıymış. Muayene ayda bir ve 250 tl. 33.haftadayım. Henüz hastane ile görüşmedik ancak doğumun 3500 şeklinde bir paket olduğunu söyledi doktor. Sezaryen istiyorum mümkün olursa. Ancak doktorum kızılaya daha çok yönlendiriyor gibi ama orada yenidoğan yoğun bakımı yok akademide var. Kararsızım

HappyMom İzmir özel çınarli hastanesi doktor onur aldemire gidiyorum. Muayene ücreti 150 lira. Doğum 3500 normal sezaryen isteğe bağlı sezaryen epidural falan hepsi icinde

Konya Medicana Hastanesi Dr.Rengin Karataylı. Muayene ücreti 180tl. Doğum ücreti covit testi dahil 4250 TL