HappyMom Merhaba Annelerimiz 💜 📌 Hangi ilde hangi hastaneye ve doktora gittiniz/gidiyorsunuz? 📌 Ne kadar muayene ücreti ödediniz/ödüyorsunuz? 📌 Ne kadar doğum ücreti ödediniz/ödeyeceksiniz?
Gl07 HappyMom aylık 90₺ giriş ücreti ödüyorum 1 ayda 2 kez muayene hakkın oluyor tek seferlik ücret ödeniyor Antalya özel Vitale hastahanesinde Dr Tamer Kılıç ta muayenem oluyor allah kozmetik ederse 6 ay sonra orda doğum yapacagm sezaryen 2500 normal 2000 ₺
Aysenam HappyMom Bursa Jimer hastanesi dr fatma nuray sözeri altıner e gidiyorum. Muayene ücreti özel sigortamız olduğu için 35 tl veriyorum. Normal ücreti bilmiyorum açıkçası. Doğum için epidural sezeryan 6500 tl dediler.
FSCMK HappyMom Kayseri’de hüma hastanesine gittim gönül Erkan’a muayenesi 90 tl Doğum ücreti olarak 1750 lira ödedim sezeryan Doğum 2000 ayrıntılı ultrasyon olarak 200 lira verdim nst çektirmeye 5 tl verdim doktorumda çok iyidi bu arada kesinlikle tavsiye ederim memnun kalacaksınız 🙂
Momgirl HappyMom Ankara özel Ortadoğu günel Aliyeva(Aşırı memnunun💐💐) muayene ücreti 125₺ Doğum paketi 5.500 ₺
HappyMom Not: Tüm annelerimizin yorumlarınızdan faydalanması için sadece soru maddelerini cevaplandırmanızı rica edeceğiz. (Harici yorumlar silinmektedir.) Anlayışınız, desteğiniz ve cevaplarınız için teşekkür ederiz.💜
Haticemre21 HappyMom ıstanbul küçükköy özel avrasya hastanesi muayene ucreti 100 tl Doğum 2250 normal 3 bin sezeryan . Yeniyilda değişmezse fiyatlar
lazkizi61_ HappyMom istanbul esenler medipol fatma hanıma gidiyorum muayene ücretim 80 normal doğum 1300 sezeryan 2000. isteğe bağlı ve mecburi sezeryanda fiyat artışı yok.
Gamze38 HappyMom ankara etlik lokman hekim hastanesi meltem antalyaliya gidiyorum muhteşem bi doktor. doğum paketi aldık 5100 liraya.. her muayeneye gittigimdede ayrıca 15 lira sgk katılım ücreti oduyorum
ZeynebMucahid Haftamdayim urfada özel e gidiyorum. Ilk haftalarda Lotus has. Imran Ayhana gittim çok övülüyor urfada diye. Muayene ücreti 100 lira odedim ssk lı yoksa 130 liraydı. Geçen hafta da yine ovuldugu icin metrolife has. Gülnur çiftçiye gittim o da 75 liraydı. Hangisi daha iyi bilmiyorum. Imran hoca pek ilgilenmedi diyorum eşim çünkü daha 7 haftalık bebeğin neyisle ilgilensin konusacak bisey yoktu diyo. Gülnur da (imrandan onay aldığım halde) Folik asit hoc kullanmadim diye beni bi ton haşladı cahil cesareti diye hakaret de etti sonra ultrasondan bakınca bebegin cok sağlıklı ne yiyosan aynen devam et kan degerlerin de iyiymis ilaca gerek yok dedi. Bi de bizim tayin DUZCEye çıktı önümüzdeki aylarda tasinacaz Acaba orda önerebileceğiniz kadın doktorlar var mı teşekkürler
Ozlemmmx Ankara Zübeyde Hanıma gidiyorum memnun değilim doktorlar insanın yüzüne bile bakmıyor sanki hamile değilde suç işlemiş gibi davranıyorlar. Özel bir hastane arıyorum ve bilgimde yok ankarada olanlar bilgi verebilir mi acaba.
Ahuzd Ozlemmmx -ankaradayım bende, doç dr Mehmet Fırat mutlu doktorum , -muayenehanede kontroller, TOBB ile anlaşmalı 7500 TL hersey dahil , doğuma kadar ödenmesi gerekiyor , karttan çektiriyoruz her ay istediğimiz kadar. —Sorunlu gebelik uzmanı müthiş bi doktur.
Ay-Bek İstanbul Bahçelievler'de, Medical Park hastanesinde Gönül Çimen'e gidiyorum. 230 tl muayene ücerti ödüyorum. Doğum ücretini henüz bilmiyorum.5000 tl'nin üzerinde tahmin ediyorum.
Gozdeakan HappyMom Merhaba 📌 İstanbulda oturuyorum ve Ümraniye Çakmak Erdem Hastanesine gidiyorum. 📌Özel sağlık sigortam olduğu için ödeme yapmıyorum.Fakat hastanenin muayene ücreti 100 TL
44ebru Malatya da Gözde Akademi Zercan Kalıya gidiyordum . İlk çocuğumdan beri ilki sezeryan oldum. 1 sene önce 1.750 vermiştik muayene 80 tl idi. Şuan 34 haftalığım Gözde Akademi ile Devlet Hastanesine karışık gittim. Özelde muayene 100 tl sezeryan ise 3.750 olmuş. Devlet Hastanesinde ki doktorumdan da çok memnunum Dr Serdar Büğrü doğumu da Devlet hastanesinde ve Serdar Hoca Eşliğinde yapmak istiyorum Allah kısmet ederse.
Merviiii HappyMom Özel Tınaztepe Hastanesi Dokror Aylin Barbaros muayene ücreti 100₺ Doğum ücreti 4000 civarı
Hilal_Rasim Merhabalar. İstanbul'da Nisa hastanesine gidiyorum. Doktorum Fatma Ersan. Muayene ücretimiz 90 tl. Doğum ücretide 1450 tl.
Derya0163 Adana metro hastanesine gidiyorum muayene ücreti 100 lira oldu doktorum Ferat Erol ilk dogumumda da ona gittim çok memnunum gönül rahatlığıyla güveniyorum doktoruma
Dua38 Kayseri Dümyam Hastahanesine Gidiyorum Muayene ücreti 127 tl Doktor :İbrahim Demir Doğum Ücreti şuanda 2500 fakat ben mayısta doğum yapcam ozaman'a artacak ücretler 😏
Vera18 Van Lokman Hekim Hayat Hastahanesinde Gülsüm Feyza Kızıltan'a gidiyorum. Muayene ücreti 70 TL veriyorum. Doğum ücretini henüz konuşmadık.
BuketTe Afyon Park Hayat hastanesi muayene ücreti 70 tl. Doktorum Gülengül Köken doğum ücretini henüz bilmiyorum.
BlgnRb Bursa-Medicana Hastanesi-Dr.Volkan Aksakallı Demir hayat iki can sigortası yaptırdım(Çok karlı bir tamamlayıcı sigorta ve tavsiye ediyorum) muayene ve doğum 6069 a geldi taksitli fiyatı ek olarak her muayenede 15 tl veriyoruz SGK katılım payı
busratpcu Pendik Yüzyıl Hastanesi Doktorum Esra Günay muayene ücretimin 110 TL civara Tuzla kartım olduğu için 96 TL indirimli ödüyorum. Yine tuzla kartlılara özel Sgklı Normal doğum 1.900TL Zorunlu sezeryan 2.300TL 👍🏻
Sevde25 HappyMom İstanbul Bahçelievler nisa hastanesi derya hanıma gidiyorum 120 TL muayene ücreti ödüyorum normal doğum olursa 1500 TL doğum ücreti ödeyeceğiz