İstanbul yenibosna Nisa Hastanesi
Doktor Derya Kanza Gül
Normal 2200 ₺
Zorunlu sezaryen 3600 ₺
Doğum iş saatleri dışında olursa kendi doktorumuzu çağırmak ekstra 500 ₺
Muayene ücreti 170₺

HappyMom Samsun Medinaca Lale Çetin Yılmaz’a gidiyorum. Normalde muayene ücreti 185 TL ama eşimin kurum indirimi oldugu için 159 ödüyoruz dogumda 4000 diye biliyorum ama o da indirimli olacak

Johns hopkins medicine ASM ye gidiyorum muayene 200 küsür tam hatırlamıyorum. Doğum içinde yeni fiyat aldım 6500 normal doğum 8000 sezeryan bilgisi ilettiler.

Bursa Acıbadem Hastanesine gidiyorum. doktorum Mümin Karahasan. Sencard indirimli gidiyorum,
    muayene ücreti 310 tl, doğumum haziranda olacak inşallah, sezeryan doğum ücreti 11 bin tl.
    sencard indirimi ne oluyor diyecekler için, 1200 tl ye yatarak tedavi teminatlı özel sağlık sigortası yaptırdım. Acıbadem hastanelerinde tüm işlemlerde indirim uygulanıyor

Henüz daha çok yeni elbette benim durumum ama ben gebe kalmadan evvel de, Dr Ferhat Uysal ’a gidiyordum. Tek kelimeyle şahane bir doktor. Muayene ücreti 300 tl. İstanbul Anadolu yakası için acaba hangi hastane falan diye konuşurken ben hepsine gelirim, lüks aramam şu hemşire olmazsa doğurtmam gibi bişey söyleme durumum olmadığı için istediğini seç ben gelirim dedi araştırma aşamasındayım.

HappyMom istanbul medicalpark florya prof hüseyin cengiz doktorum 300 tl muayene şuanlık 7500 normal doğum 8500 sezaryan ancak zam gelecekmiş bakalım

Lüleburgaz özel medikent hastanesi
      Doktor Sevgin Mert çok memnun kaldım çok iyi bir doktor
      Yılbaşından önce muayene ücreti 90 TL dogum ücreti 3000 TLydi. Ama yılbaşından sonra zam yapılacak demişlerdi.

Bağcılar Medipol Mega hastanesinde Op.Dr. Duygu Işıl Gencer Hanım’a gidiyorum. Oldukça memnunun kendisinden. Muayene ücreti 270, normal doğum için 3700, sezaryen için 5200 TL fiyat verdi hastane.