HappyMom Nevşehir Devlet Hastanesi Op. Dr. Yusuf SEYHAN ücretini devletten alındığı için bilmiyorum. Doğumumuda devlette düşünüyorum.

Izmir can hastanesi 215 tl muayene 5000 tl dogum fiyatiydi 1 ay önce yalniz doğum güncellenmis yeni fiyat hakkında bir bilgim yok suan Dr. Gönenç Aksu

Glmserr16 benimde doğumum nasipse temmuz sonu ☺️
Bende Aylin karahasan a gidiyorm FSM de kliniği var muayene ücreti 400 ₺
Doğum için henüz hastane bakmadım yeni yeni başlayacağım

Gaziantep özel muayenehane 3 haftada bir randevu oluşuyor. İlk muayenede 300 tl ödeme oluyor ikincide ücret ödenmiyor. Doğumu özel bir hastanede yapıyor ücretini bilmiyorum ama haftaya soracağım

HappyMom izmir özel medical park hastanesi dr. Volkan emirdar muayne ücreti 275 tl doğum ücreti normal sezeryan fark etmiyor dendi 8.000 bindi sanırım biz paket aldık fotoğraf süsleme 9.800 gibi bir para ödedik.

Talia

Diyarbakır
    Özel Muayenehane Ece Öcal
    muayene ücreti 300 ₺
    Memorial ile anlasmalı doğum ücreti 6.000 ₺

HappyMom Bahçelievler Memorial Hast.
    Dr. Emine Barın ❤️
    muane ücreti .590 diye hatırlıyorum özel saglıkla gittigim için indirimden faydalanıyorum . Dogumu henüz sormadım ama 12 binden aşşa degil sezeryan🙋🏻‍♀️

HappyMom Samsun Medikalpark Hastanesi Dr Merve Cavıldak doğum ücreti 5400 epidural olursa 6600

HappyMom
    Eskişehir Özel Ümit Hastanesi.
    Dr. Murat Şenol.
    Muayene ücreti: 200 TL
    Normal doğum: 5.000
    Sezeryan doğum: 6.000
    Epidural Normal: 6.500

BenMathilda Bende oraya gidiyorum ama muayene niye 170oduyosun ben Fatma ersana gidiyorum 150muayne ve doğuma zam gelmiş ti en son

Redpepper medical park gop şubesi sezaryen 6000 dedi epidural belden aşağı istenirse +600 tlymiş. Fiyatlar hazirandan sonra artacakmıs zam gelecekmıs. Yeni görüştüm aldığım fiyat bu

Öze klinik Op. Dr Ağavni Tezenli Bakırköy Muayene ücreti 250tl Mart ayı itibariyle 300tl Anlaşmalı Hastanesi Bahçelievler Hizmet Medicana Normal doğum 5000tl Sezeryan 6500tl Doktor parası içinde. Bakırköy Acıbadem Normal 12bin tl Sezeryan 14bin tl
    Çok uçuk fiyatlar.

HappyMom eskişehir acıbadem hastanesi dr özlem özgür gürsoy 225 tl muayene ücreti doğum için 6500 demişlerdi ama bnm doğum zamanı değişecek sanırım

HappyMom Istanbul/Beylikdüzü medilife hastanesine gidiyorum,muayene ücretim 130 tl,normal doğum 1850 tl güncel 😊

HappyMom Özel Tekirdağ Yaşam Hastanesi
    Esengül hanım muayene 180 tl doğum ücreti ise normal veya sezaryen fark etmeksizin 4000 tl.

Avicenna umut hastanesi muayene 120
    doğum 2600
    zorunlu sezeryan 2800
    isteğe bağlı sezeryan 3200
    dr Fatih Birol

Ncr Hastanesi muayene 140 nst 20 toplam 160 doğumu soramadım henüz

İzmir özel kliniği var
    Dr. Çiğdem Karas Muayene ücreti 600 TL doğumum Eylül görünüyor ücret henüz konuşmadık ☺️ çok memnunum HappyMom

HappyMom İstanbul Sultanbeyli Saygı hastanesi doktorum Ebru ağırdemir muayene ücreti 120tl normal doğum 2000tl sezeryan 2500tl