Hastane & Doktor Tavsiyesi ve Güncel Fiyatları (2021)
Izmir can hastanesi 215 tl muayene 5000 tl dogum fiyatiydi 1 ay önce yalniz doğum güncellenmis yeni fiyat hakkında bir bilgim yok suan Dr. Gönenç Aksu
Glmserr16 benimde doğumum nasipse temmuz sonu ☺️
Bende Aylin karahasan a gidiyorm FSM de kliniği var muayene ücreti 400 ₺
Doğum için henüz hastane bakmadım yeni yeni başlayacağım
Gaziantep özel muayenehane 3 haftada bir randevu oluşuyor. İlk muayenede 300 tl ödeme oluyor ikincide ücret ödenmiyor. Doğumu özel bir hastanede yapıyor ücretini bilmiyorum ama haftaya soracağım
Diyarbakır
Özel Muayenehane Ece Öcal
muayene ücreti 300 ₺
Memorial ile anlasmalı doğum ücreti 6.000 ₺
Dilara8228 hayır batman özel yaşam hastanesi benim gittiğim muayene ücreti 80civari
BenMathilda Bende oraya gidiyorum ama muayene niye 170oduyosun ben Fatma ersana gidiyorum 150muayne ve doğuma zam gelmiş ti en son
Öze klinik Op. Dr Ağavni Tezenli Bakırköy Muayene ücreti 250tl Mart ayı itibariyle 300tl Anlaşmalı Hastanesi Bahçelievler Hizmet Medicana Normal doğum 5000tl Sezeryan 6500tl Doktor parası içinde. Bakırköy Acıbadem Normal 12bin tl Sezeryan 14bin tl
Çok uçuk fiyatlar.
HappyMom eskişehir acıbadem hastanesi dr özlem özgür gürsoy 225 tl muayene ücreti doğum için 6500 demişlerdi ama bnm doğum zamanı değişecek sanırım
Avicenna umut hastanesi muayene 120
doğum 2600
zorunlu sezeryan 2800
isteğe bağlı sezeryan 3200
dr Fatih Birol
Ncr Hastanesi muayene 140 nst 20 toplam 160 doğumu soramadım henüz
İzmir özel kliniği var
Dr. Çiğdem Karas Muayene ücreti 600 TL doğumum Eylül görünüyor ücret henüz konuşmadık ☺️ çok memnunum HappyMom
HappyMom İstanbul Sultanbeyli Saygı hastanesi doktorum Ebru ağırdemir muayene ücreti 120tl normal doğum 2000tl sezeryan 2500tl