Henüz daha çok yeni elbette benim durumum ama ben gebe kalmadan evvel de, Dr Ferhat Uysal ’a gidiyordum. Tek kelimeyle şahane bir doktor. Muayene ücreti 300 tl. İstanbul Anadolu yakası için acaba hangi hastane falan diye konuşurken ben hepsine gelirim, lüks aramam şu hemşire olmazsa doğurtmam gibi bişey söyleme durumum olmadığı için istediğini seç ben gelirim dedi araştırma aşamasındayım.

HappyMom istanbul medicalpark florya prof hüseyin cengiz doktorum 300 tl muayene şuanlık 7500 normal doğum 8500 sezaryan ancak zam gelecekmiş bakalım

Lüleburgaz özel medikent hastanesi
Doktor Sevgin Mert çok memnun kaldım çok iyi bir doktor
Yılbaşından önce muayene ücreti 90 TL dogum ücreti 3000 TLydi. Ama yılbaşından sonra zam yapılacak demişlerdi.

Bağcılar Medipol Mega hastanesinde Op.Dr. Duygu Işıl Gencer Hanım’a gidiyorum. Oldukça memnunun kendisinden. Muayene ücreti 270, normal doğum için 3700, sezaryen için 5200 TL fiyat verdi hastane.

Canımız annelerimiz en azından muayene ücretini bildiğinizi tahmin ediyoruz. O yüzden bilgi verirken onu da belirtmenizi rica edeceğiz, yukarıda bazı yorumları bu nedenle silmiş bulunuyoruz. 💜

Istanbul Çakmak Erdem hastanesi zeynep hanim 120₺ muayene ucreti odedim dogum sormadm

Antalya Akdeniz şifa hastanesi kerim beye gidiyorum muayene ücreti 115tl ama doğum ücretlerini bilmiyorum sormadık hiç bilen varmı acaba

Isparta tıp faküktesi sezeryan okan hoca 1800 + oda ücreti..arkadaşımdan ögrendim..kendim için normal doğum..özel ısparta herşey dahil 4250 ✌ davraz yaşam gene 3500-4000 arası…BEN MEDDEM AYŞE GÖNÜL ALTUNCU..VİP ODA..HERŞEY DAHİL COVİD TESTİ..SENDİKA İNDİRİMİ 3500 CİVARI 😇

HappyMom Ankara Tıp Fakültesi Hastanesi
      Doçente muayene olduğum için özele giriyor.
      Muayene ücreti 158 TL
      Özel oda geceliği 90 TL
      Doğumu sormadım.