HappyMom İstanbul-Memorial Ataşehir hastanesi. Muane 600 tl ama kurum indirimim var 280 e geliyor ama onuda ödemiyorum. Doğum ücreti normal 15.000 sezaryen 18.000 doktorum Parvana seyidova çok tatlı bir doktorum tavsiye ederim aşırı memnunum 🌸🌸🤲🏻

İzmir özel Çınarlı doğum hastanesi
muayene ücreti 150 tl
normal-sezeryan doğum 3500 tl

Kayseri Memorial Hastanesi
Doktor Özgüç ALTUN
Muayene ücreti 280
Standart doğum paketi 7000
Vıp doğum paketi 9300
doğum paketlerinin içinde muayene yok.

Pendik Bölge Hastanesi Salim Doğan Cüceloğluna gidiyorum muayene ücreti 135 lira normal doğum 3500 Sezeryan 3850 bunun dışında aradığım fiyat aldığım hastaneler var emsey hastanesi normal 5000 Sezeryan 5500 Kurtköy Ersoy hastanesi normal 2800 Sezeryan 3200 Kurtköy ada tıp normal 3500 Sezeryan 3750

Istanbul sancaktepe bölge hastanesi pınar hanıma gidiyorum muayne ücreti sgk anlaşmalı 150 tl henüz daha 2.5 ay lik olduğumuz için doğum fiyatlarını görüşmedim

HappyMom merhabalar; Doktorumun adı Mehmet Aygün özel kliniğine gidiyorum Fulya aşçıoğlu plaza 600₺ ücreti. Hastene Mecidiyeköy Türkiye Hastanesi olacak orayla anlaşmalı. Henüz fiyat kısımlarına gelmedi 7 haftalık şuan detay öğrenince yazacağım.

Sefaköy medipol hastanesi
muayene ücreti 300
Sgk lı 130
polis veya belediye çalışanına 65 tl
doğum fiyatını sormadım henüz bilmiyorum bilen varsa bilgilendirirse sevinirim.

Avrasya Hastanesi
    Dr Duygu Umut Eraslan
    Muayne ücreti 175
    Normal doğum 3500
    Sezeryan 4000

İstanbul sancaktepe özel bölge hastanesine gidiyorum doktorum pınar çakmak muayene ücretleri 150 tl benim özel sigortam oldugu için ödeme yapmadan sigortam karşılanıyor ödemeleri doğumdada aynı şekilde sigortam karşılıcak

İstanbul soğanlı İlgi hastanesi doktorum Gülhan Özüm muayene 100 normal doğum 1500 sezeryan 2500

Doç.Esra Aktepe Keskin doktorumuz maidan da muayenehanesı var muayene 500 TL
    doğum için Ankara Memorial sectık 10 bin toplam

HappyMom 📌 Hangi ilde hangi hastaneye ve doktora gittiniz/gidiyorsunuz?
    📌 Ne kadar muayene ücreti ödediniz/ödüyorsunuz?
    📌 Ne kadar doğum ücreti ödediniz/ödeyeceksiniz?

Sadece bu soruları yanıtlayalım, birbirinize olan sorular için ayrı post açalım lütfenn💜