333333
💫 Kesinlikle çok fark var malesef. 🙅‍♀️ Şahsen eğer gebelik takibimi devlet hastanesinde yaptırsaydım kızımı kucağıma zor alırdım. Doktorum o kadar ilgiliydiki nerdeyse pamuklara saracaktı 🔅

Deletedmom281 Doktorumun özel muayenehanesine gidiyorum İstanbul Bakırköyde Op. Dr. Ağavni Tezenni muayene ücreti 200 TL. Bahçelievler Hizmet hastanesinde olucak doğumum normal doğum 5.000 ₺ sezaryen 6.500 ₺
Hayatımda gördüğüm en pozitif en enerjik kadın diyebilirim doktorum için bir tane olumsuz yorum görmedim duymadım aşırı memnunum ❣️

Bahçeşehir liv hospital, doktorum Bülent Tekin. Kurum indirimi ile muayene ücreti 170 tl. Normal doğum 7000 sezaryen 8000. Doktorumu da yerlere göklere sığdıramam. Ne gereksiz bir tahlil istedi ne gereksiz bir ilaç verdi ne beni korkuttu. Yeri geldi aradan aldı ücretsiz muayene etti. Üsteslik erken doğum tehlikeli zor bir gebelik geçirdim. Tahlillerimi devlette yaptırmamı istedi. Onun kadar vicdanlı bir doktor tanımadım. Üstelik bende bir sağlıkçıyım, çok doktor tanıdım. Mesajlarıma saniyeler içinde döndü. Bana söylediği şey eşinden daha yakınım bir sıkıntıda sizden önce hastanede olurum. 27’den 35. Haftanın sonlarına geldik.