Dilara60
🌺 Teşekkürler
📍Gittiğiniz Hastane / Doktor / Muayene ve Doğum Ücreti Nedir ?
Tucenur
🌸 Teşekkürler
Ezgiserc
🌼 Teşekkürler
Ankara keçiören medicalpark sevgı yıldırım alta 🥰 Kesınlıkle tavsıye edıyorum 😍 dogum paketı 7000 tl olarak anlastık
Gaziantep/NCR Hospital Emel Peri Canbolat 115₺ çook memnunum🌿
Deletedmom281 istanbul bağcılar yeni iklim hastanesi. Doktorum Barış Yolcu. Normal doğum 1.250 tl. Sezeryan 1.750 tl. Doktorumdan çok memnunum. Diğer hastanelere göre de fiyatları gayet uygun 🥰🥰
Deletedmom281 gültepe Avicenna 110 tl muayene ücreti 20 tl nst
1500 doğum (normal) 😊
Bahçeşehir liv hospital, doktorum Bülent Tekin. Kurum indirimi ile muayene ücreti 170 tl. Normal doğum 7000 sezaryen 8000. Doktorumu da yerlere göklere sığdıramam. Ne gereksiz bir tahlil istedi ne gereksiz bir ilaç verdi ne beni korkuttu. Yeri geldi aradan aldı ücretsiz muayene etti. Üsteslik erken doğum tehlikeli zor bir gebelik geçirdim. Tahlillerimi devlette yaptırmamı istedi. Onun kadar vicdanlı bir doktor tanımadım. Üstelik bende bir sağlıkçıyım, çok doktor tanıdım. Mesajlarıma saniyeler içinde döndü. Bana söylediği şey eşinden daha yakınım bir sıkıntıda sizden önce hastanede olurum. 27’den 35. Haftanın sonlarına geldik.
Hayat hastanesi k.maraş muayene 70₺
normal doğum 300₺
sezaryen 1300₺
Senaakmkc
🌺 Teşekkürler
esereaa
🌸Teşekkürler
Svcnvebebegi
🌼Teşekkürler
Bağcılar Medipol - Tuba nadide yılma muayene 175 doğum 2100 sezeryan 3900
Zeyneptoprak
🌺 Teşekkürler
Mersinh
🌺 Teşekkürler benim doktorumda sizinki gibi aynı mükemmel bir doktor mükemmel bir insan 💫
Deletedmom281
Edirne ekol hastanesi sibel sevinç pekdemir muayene 90 tl doğum ücreti 2200 tl
Deletedmom281 balıkesir bandırma şafak özdemirci muayene ücreti 120 şira sezaryan 3500 tl çok memnunum doktorumdan👨⚕️