hafsahamza ve doğuma kdar kampanyalı Değiştiremiyolar kampanya zamanı gittiğinde kampanya bitse bile sen aynı fiyatı ödüyosun

Buseilter Canım Hizmet hastanesi Memorial bünyesinde bir hastane başka doktorlardanda görüş aldım baya övdüler giden arkadaşlarım vardı çok temiz çok ilgililer diyordu o yüzden orayı tercih ettik

KoalasMom peki canım bir şey daha diyelim ki dusuk tehlıkem var yatmam gerekıyor veya tahlıller lazım bunları anlasmalı oldugu hastaneyemı yonlendırıyor

Lalesen neden bu kadar pahali bende sezeryan ama 3 bin dedi hastane bana Esenyurt esencan hastanesi

Deletedmom281 Trabzon İmperial Hastanesi-Kırhan Gençosmanoğlu
        muayene 180
        normal 2200
        epidural normal 2500
        sezeryan 2900 olmustu bi kaç hafta önce
        ebelerden de doktorumdan da memnunum öyle gereksiz muhabbete giren doktorlardan asla değil yeterli gerekli bilgi veriyor :)

Deletedmom281 Beylikdüzü medilife hastanesi Selda hanım muayene 100₺ idi 2108 de şimdi yükselmiştir.Doğum 1.850 ama indirim yaptırdık 1,500 oldu.

hudahuma53 evet karşılamıyor rapor yazdıgında ssk dan rapor paranıda alamıyorsun.ben çalıştıgım için hamile kalmadan önce kafamda karar verdiğim doktoru sırf bu yüzden bırakmak zorunda kaldım.rapor yazarsa parasını alamam 32.haftadaki rapor belki geçerli sayılmaz diye.daha önce göğüs operasyonu geçirdim özeldi doktorum hastaneye ssk ya bağlı degildi yazdıgı raporların parasını alamadım ve 20 gün yazabiliyor rapor en fazla

Busesrmz yaa sürekli devam ettiğini bilmiyordum doktorumu çok seviyorum çokta memnunum necla hanımda 2. Doğumum olcak ama Muane ücretini duyunca bi üzülmedim degill :))))) peki doğum ücreti ne kadar refika hanim yeni olduğu icin biraz tolerans gösteriyo bana doğumun gece bile başlasa ek ücret almam demişti

Dumannn canım benim hem sağlık sigortam hem de doğum teminatım var limitsiz olarak bu yüzden 1 senelik ücrete 13000 TL ödedik. Ama limitli doğum teminatları da var 9000-10000 yada 5000 limitli gibi onların da yıllık ücretleri Sigorta firmasına göre değişiyor.

Çok faydalı bir başlık olmuş. Kendime yeni hastane seçeceğim fikir ediniyorum 🙏

Ankara da dr fiyatları nedir.Hangi hastaneye gidiyorsunuz acaba

333333 devlette 1 sefer muayne oldum çok kötüydü.ne kalbini dinletti ne resim verdi kendi kendine baktı çıktı kahve içti doktor ve pis dağınık bi yerdi özel de asla öyle değil rahat rahat herseyi konusablyrsn ve temiz olyor

Güneşli Yaman tıp merkezi dr.eray balcan muayne ücreti 80 tavsiye ederim cok iyi bi doktor