Lalesen
🔅 İstanbul- Ankara gibi yerlerde fiyatlar aşırı yüksek malesef 🤷♀️
📍Gittiğiniz Hastane / Doktor / Muayene ve Doğum Ücreti Nedir ?
Aylaninannesi
🙇🏻♀️ Aa fiyatı aşırı uygunmuş çok şaşırdım şuan. Çok şanslısınız 🌺
333333
💫 Kesinlikle çok fark var malesef. 🙅♀️ Şahsen eğer gebelik takibimi devlet hastanesinde yaptırsaydım kızımı kucağıma zor alırdım. Doktorum o kadar ilgiliydiki nerdeyse pamuklara saracaktı 🔅
Deletedmom281 Doktorumun özel muayenehanesine gidiyorum İstanbul Bakırköyde Op. Dr. Ağavni Tezenni muayene ücreti 200 TL. Bahçelievler Hizmet hastanesinde olucak doğumum normal doğum 5.000 ₺ sezaryen 6.500 ₺
Hayatımda gördüğüm en pozitif en enerjik kadın diyebilirim doktorum için bir tane olumsuz yorum görmedim duymadım aşırı memnunum ❣️
Gizemito
🌺 Teşekkürler
Linababy
🌸 Teşekkürler
KoalasMom
🌼 Teşekkürler
📍Fethiye-Lokman Hekim Esnaf Hastanesi doktorum Yahya Kemal Koçyiğit kesinlikle tavsiyemdir 👌🏼 muayene ücreti 95 tl normal doğum 2500 Tl sezaryen doğum 2750 tl
Deletedmom281 istanbul bahcelievler nisa hastanesi cok memnunum normal dogum 1650 zorunlu sezaryan 2.500 istege baglı 5.500 tl
Kadriye Şener ümraniye ozel klinik muayene 150 tl
Doğum.medivia normal 2000 sezeryan 3000
Dilara60
🌺 Teşekkürler
Tucenur
🌸 Teşekkürler
Ezgiserc
🌼 Teşekkürler
Ankara keçiören medicalpark sevgı yıldırım alta 🥰 Kesınlıkle tavsıye edıyorum 😍 dogum paketı 7000 tl olarak anlastık
Gaziantep/NCR Hospital Emel Peri Canbolat 115₺ çook memnunum🌿
Deletedmom281 istanbul bağcılar yeni iklim hastanesi. Doktorum Barış Yolcu. Normal doğum 1.250 tl. Sezeryan 1.750 tl. Doktorumdan çok memnunum. Diğer hastanelere göre de fiyatları gayet uygun 🥰🥰
Deletedmom281 gültepe Avicenna 110 tl muayene ücreti 20 tl nst
1500 doğum (normal) 😊