Deletedmom281 Antalya Uncalı Meydan hastanesi. Muayene 90₺. Normal 2000₺. Zorunlu sezaryen 2250₺. Keyfi sezaryen 3000₺. Doktorum Halil Ilgın. Çok memnunum🙏🏻

Yildizsevgi memnunmusunuz acaba dogumu orda dusunuyormusunuz bende bidahaki ay eray hocaya gitmek istiyorum suana kadar hep devlete gittim o doktoru cok onerdiler onerirmisiniz dogum için

İstanbul gaziosmanpaşa küçükköy özel duygu hastanesi saide karaağaçlıoğlu muayene normalde 100 ama tanıdık vesilesi ile 80 tl veriyoruz henüz dogum fiyatlarını bilmiyorum doktorumdanda çok memnunum

Ben 7.ayimdayim ve hep esenler devlete gittim ama dogumu orada dusunmuyorum simdi doktor ariyorum memnun kaldiginiz esenler bagcilar hic farketmez dogumu uygun doktoru ılgili hastahane varmi acaba

Yeterdemirok Gerçekten mükemmel mi doktor 😍 normal şartlarda 6 hafta ama geç dölleme olduğu için daha 5 haftalık yeni olmuş :) Dün gitmiştim. Siz kaç haftalıksınız

Zumree1 bende gorumcemin tavsiyesiyle basladim doktora bir kac tanidigimiz da onda dogum yapmıştı tavsiye uzerine gidiyorum yani suam 38 haftalik oldum ve kesinlikle tavsiye ederim cok ilgili kendisi ve ekibi benim icin en ilgi cekici gelen normal dogum yanlısı olmasiydi hersey de normal ilerliyor dogumumu da orda yapcam inşallah

skrallaha sigortaliya muayene ucreti ne kadar acaba normal dogum ve sezaryan ne kadar acaba

Zumree1 75 tl muayene ücreti. normal doğum 1250 ama sezaryanı bilmiyorum canım. Ama parası ne olursa olsun hatice hocayı tavsiye ederim. o kadar ilgili ki bi abla gibi hissettiriyor her türlü soruyu güzellikle cevaplıyor. Hatta sen sormadan bilmen gereken her şeyi anlatıyor

Yildizsevgi bende bu sitede duydum sonra instgaramda takip etmeye basladim evet cok tatli bir doktor uygunda ama cok kararsizim esenler medipolide cok oneren var iklim hastanesinide cok kararsizim ve ilk defa ozele gidicem