Deletedmom281 canim istanbul bahçelievler murat öztürk var muhteşem bir doktor bence bi git ona google yaz çıkar zaten
📍Gittiğiniz Hastane / Doktor / Muayene ve Doğum Ücreti Nedir ?
Burcs Eylülde canım Allahın izniyle 28. Haftadayız senin ne kadar var
Deletedmom281 bursa nilüfer muaynanesi var uzm. Dr hakkı bülent kayhan memnunum muayene ücreti 250 tl 1 muayene 1kontrol yapıyor 4-5 hastane ile anlaşması var doğum için
Aslimik oluyor ama onun girmesini istediğinizde konuşuyorsunuz genelde bütün hastalarının doğumuna kendisi giriyor beklenmedik bsey olmadığı sürece. Normal diye gittim zorunlu sezeryan oldum 42+2 de çatı darlığım oldu 6 saat suni sancıya rağmen acilmam hic olmadi.
Deletedmom281 iğdır abdulhamit bozyigit muayene ücreti 150
Deletedmom281 “Çapa Medilife Hastanesi / Fahriye AYIK SEZER / 120₺ / 1950 ₺”
Doktorumdan aşırı memnunum ve herkese tavsiye ederim🤩
Deletedmom281 İstanbul-Avcılar
Avcılar Hospital - Nil Bilgin - 150₺ muayene ücreti - 2000₺ normal doğum, 3000₺ sezeryan doğum (sgklı fiyatlardır)
Medikalpark florya gunay babayeva nin takibindeydim. Cok iyi, ilgili bir doktor fakat son dakika gelisen olaylar yuzunden acibadem bakirkoyde gulay beldilli hoca ile dogum yaptim. Ozlem pata da dogumuma girdi. Ucret sezaryen spinal 12500 civari. Medikalpark florya da yapsaydim dogumi zorunlu sezaryen oldugu icin 3700 verecektim.
Mersinh aynı hastaneye gidiyormuşuz fakat ben Deniz Hanıma gidiyorum 🙈
Deletedmom281 gittiğim hastane izmir özel can hastanesi doktorum irfan özer muayene ücreti 165 tl
K.b ama ozelle devlet arasinda cok fark var ozel hastanede ucret odedigin icin doktor seninle daha cok ilgileniyor ve telefon numarasini aliyorsin agrin sizin oldugunda araman veya mesaj atman yeterli seni yonlendiriyor hastaneye gitmek zorunda kalmiyorsun devlette ise doktor 5e kadar calisiyor 5ten sonra bul bulabilirsen doktoru ozenmiyorlarda ultrasonla iki dk bebegi gosteriyor hadi kalk diyor anlamiyorsun hic birsey uzgunum ama artik hersey para olmus eger saglikli bi bebek istiyorsan ozele gideceksin sen tedbirini alacaksin taktir Allaha kalmis…
Melikeozdemir
Gerçekten mi inanın çok önceden sormuştuk eşimle zam olmayacak denildi bidahada sormadık. Demek ki zam gelmiş 😬
Heryerde sezeryan pahalı sakaryadada normal doğum pahalı biraz saçma değil mi
Svcnvebebegi bnde orda muayene oluyorum 😊
Zeynepkuzu bende kahramanmaraş maraşlife hastanesi muane 80 sezeryan doğum 1200 🥰