Mersinh
🌺 Teşekkürler benim doktorumda sizinki gibi aynı mükemmel bir doktor mükemmel bir insan 💫
📍Gittiğiniz Hastane / Doktor / Muayene ve Doğum Ücreti Nedir ?
Deletedmom281
Edirne ekol hastanesi sibel sevinç pekdemir muayene 90 tl doğum ücreti 2200 tl
Deletedmom281 balıkesir bandırma şafak özdemirci muayene ücreti 120 şira sezaryan 3500 tl çok memnunum doktorumdan👨⚕️
Bsrbsn
🌼 Teşekkürler
Lalesen ben de Beylikdüzü medicana’ya gidiyorum. Hangi doktora gidiyorsunuz? Bana da pahalı diyen bir sürü kişi var ama bi kere hastane international, yenidoğan yoğun bakımı var, hemşireleri vs bebek gibi bakıyorlar insana. Doktorum da profesör ve aşırı memnunum. Doğum fiyatı için indirim isteyin %10 indirim yapıyorlar 😊
Deletedmom281 muayene 125 dogum 2500 denizli tekden hastanesi
Deletedmom281 Beylikdüzü medicana’ya gidiyorum. Normal 8500, sezeryan 9000, epidural 1500. Fiyatını hak eden bir hastane 😊
KoalasMom bende agavni hanıma gidiyorum çok memnunum ama ben acıbadem mi hizmet hastanesini çok kararsızım hizmet hastanesini daha önce hiç duymamıştım nasıl bi hastane bilemiyorum sizin bilginiz var mı?
Deletedmom281 silivri medicalpark muayne ücreti 85 normal doğum 2600 sezeryan 3200
Zeyneptoprak ben Ataşehir avicenna fiyatlar baya farklı muayene 125 normal Doğum 2250 neden acaba
Deletedmom281 istanbul bağcılar yaman cerrahi tip merkezi dr. Eray balcan muayene 80 tl normal dogum 1500 sezeryan 2000
Eymen-s muhit olarak ataşehirde oturanların geliri daha yüksek sanırım ondan
Çamlıca Medipol muayene ücreti 125.100 liraydı yeni zam geldi, normal doğum 1750 zorunlu sezeryan 2200 isteğe bağlı sezeryan 4000 Dr.Nur Betül Tekiner😊
Zeynepkuzu özel hastane mi???
Bursa Özel Doruk hastanesi Op. Dr. Dilek Doğan Baş
Sigoryalı olmadığjm için 185tl sigortalı lar için fiyat başka ama
Çooook memnunum aşırı şekil samimi iyi niyyetli sevgi dolu şirin dilli sıcak kalpli çok sorunlarım oldu çok sıkıntılarım oldu bana manavi bile çok destek oldu ilk hamileliyim tek başınaydım hiç bir şey bilmiyordum hamilelik hakkında çok yardımcı çooook iyi hanımefendi ve çlk iyi bir doktor MAŞALLAH ❤️❤️
Bsrbsn medipol esenler muyane 90 normal doğum 1450