Mersinh
🌺 Teşekkürler benim doktorumda sizinki gibi aynı mükemmel bir doktor mükemmel bir insan 💫

Lalesen Beylikdüzü Medicana international olduğu için çok pahalı. Mesela Avcılar Medicana öyle değil. Ben Beylikdüzü medilife gidiyorum sendika indirimi ile 98 tl muayene ücreti. Normal doğum 1300 sezeryan 2300 tl. Doktorumdan memnunum☺️

Lalesen ben de Beylikdüzü medicana’ya gidiyorum. Hangi doktora gidiyorsunuz? Bana da pahalı diyen bir sürü kişi var ama bi kere hastane international, yenidoğan yoğun bakımı var, hemşireleri vs bebek gibi bakıyorlar insana. Doktorum da profesör ve aşırı memnunum. Doğum fiyatı için indirim isteyin %10 indirim yapıyorlar 😊

Eymen-s muhit olarak ataşehirde oturanların geliri daha yüksek sanırım ondan

Bursa Özel Doruk hastanesi Op. Dr. Dilek Doğan Baş
      Sigoryalı olmadığjm için 185tl sigortalı lar için fiyat başka ama
      Çooook memnunum aşırı şekil samimi iyi niyyetli sevgi dolu şirin dilli sıcak kalpli çok sorunlarım oldu çok sıkıntılarım oldu bana manavi bile çok destek oldu ilk hamileliyim tek başınaydım hiç bir şey bilmiyordum hamilelik hakkında çok yardımcı çooook iyi hanımefendi ve çlk iyi bir doktor MAŞALLAH ❤️❤️