Mersin anamur anamed hastanesi muayene 60 dogum fiyatlari 3 ayda bir değişiyormuş ama suan sezaryan +1 gece yatis 2.500 normal 3000 prenses dogum 4000 imos cok fazla

As-li-93 doktorunuzdan memnun musunuz bende doğumu orda düşünüyorum doktorlar hakkında pek bilgim yok ama

Tucenur hangi doktora gidiyorsun canım bende bu aydan itibaren nisa hastanesine gitmek istiyorum ama doktor olarak hangisine gitsem kararsızım

Lalesen İstanbulda ücretlendirme diğer şehirlere göre çok yüksek…Ama o fiyatlara başka A sınıfı hastane de bulabilirsiniz

Özel Göztepe Hastanesine gidiyorum muayene 310 tl sanırım doğum 5 bin tl

MugeYcl bende ulaşım personeli indirimi alıyorum ama doğum fiyatı o kadar yüksek değil emin misin? 1450₺ diye konuştuk

Deletedmom281 bursa hayat hastanesi naile hanım.muayene 135 tl dogum sezeryanda normal de 2800 tl ..spinal ve epidural için ekstra 600 tl

KoalasMom özel muayenede doktorun yazdıgı ılacları devlet karsılıyor mu ? Bende doktorumun özel poliklniginde devam edıcem ama verdıgı ılacları ssk karsılamaz dıye duymustum

hafsahamza ve doğuma kdar kampanyalı Değiştiremiyolar kampanya zamanı gittiğinde kampanya bitse bile sen aynı fiyatı ödüyosun

Buseilter Canım Hizmet hastanesi Memorial bünyesinde bir hastane başka doktorlardanda görüş aldım baya övdüler giden arkadaşlarım vardı çok temiz çok ilgililer diyordu o yüzden orayı tercih ettik

KoalasMom peki canım bir şey daha diyelim ki dusuk tehlıkem var yatmam gerekıyor veya tahlıller lazım bunları anlasmalı oldugu hastaneyemı yonlendırıyor