Denizli denipol Semih mun muayene ücreti 110 TL normal ve sezeryan 2500 TL her ikisi de aynı fiyatı doktorumdan aşırı memnunum
📍Gittiğiniz Hastane / Doktor / Muayene ve Doğum Ücreti Nedir ?
Zeynep55 çok memnunum Bülent Karaoğlan
Busrauzer hastaneden memnunum Allah var. Ben de Fuat Demir e gidiyorum çok ilgili bir doktor . Sadece hastane biraz masraflı. Bi de hastaneye 1.30 saatlik bi ilçeden gidiyoruz haliyle yoruyor . Amin inşallah Allah razı olsun
AselAfra fatma bilgehan
Zeynepkuzu Maraş’ta doğum çok iyiymiş ben Osmaniye DÜZİÇİ Koruparka gidiyorum 65₺ muayene Doğum ücretini de 1200 ile 1500 arası diyorlar
Melekanne3113 merhaba bende düziçiliyim bana da Özcan beyi çok tavsiye ettiler ama ben muayene ücreti ve doktorun yoğunluğundan gitmedim
balperisi_71 genesis de hangi doktora gidiyorsunuz acaba Diyarbakır da iyi doktor araştırıyorum da
Senaakmkc canım doktorum sevgi hoca ❤
Dilekk5 kız niye şoktasın doğum ücretini söylemedin bir türlü🤣🤣ben celile gittim o 180 di belki salih 170 alıyordur
Dilekk5 ya ben geçen hafta gittim 180 di ben doğum ücretlerini merak ediyorm
Deletedmom281
Ankara Vm Medicalpark Kecioren
Sevgi Yildirim Alta
Ben ozel saglik sigortamdan yararlandim ama doktorumun dogum paketi 7000 tl diye biliyorum 💕
skrallaha canım normal dogum ucretımı 1250tl
Meralvedatazer evet kadına gidiyordum zaten 🙄
Bahçelievler Memorial deniz Hnm epidural sezeryan 10400 muayene 525 özel Sigorta ile baya indirimli oluyor
Hatice1834 evet memnun kaldım . Normal doğumu bilmiyorum ama daha uygundur tabi .
Kocaeli de herhangi bir hastaneden fiyat alan yok mu acaba ?