Deletedmom281 💁♀️🆘 Haydi hanımlar herkes gittiği hastane / doktor / muayene + doğum ücretini ve tavsiye edip etmediğini yazabilir mi ? Hastane ve doktor arayışındakilere ve birbirimize fikir olur 💡🌺
Lalesen Deletedmom281 beylikdüzü medicanaya gidiyorum muayene ücreti 280 civarı dogum sezeryan 10.000 normal 8 000 dendi en son. Doktorumdan memnunum aslında ama fiyat konusunda kararsızlık yaşıyorum🤔
Gizemito Deletedmom281 Ankara Medical Park Batıkent/ Ertan Öztürk/ 8100 tl doğum paketi aldık 🌼 Doktorumu tavsiye ederim kesinlikle 👍
Linababy Deletedmom281 Yalova - Özel Atakent Hastanesi - Mehtap Kırşavoğlu muayene ücreti eşimin anlaşması ile 68₺ Normal ve zorunlu sezaryen 2500₺ isteğe bağlı sezaryen 7000₺ Bende aşırı memnunum doktorumdan 🥰
Aylaninannesi Deletedmom281 İstanbul-Gaziosmanpaşa Avrasya Hastanesi- Fatma Bozkurt-125 TL ve çok memnunum 🌺
Deletedmom281 🙋🏼♀️ İlk cevap da benden olsun ; 🎉 Diyarbakır - Dicle Memorial Dr. Uğur Değer muayene ücreti kurum indirimiyle 265, normal ve sezeryan doğum ücreti aynı yine doğum ücreti kurum indirimli 2950. Doktorum ve hastaneden aşırı memnunum 🙌🌺
balperisi_71 Deletedmom281 birde imkanları odaları ekibi ebeleri doğum hanesi ve temizliği hakkında bilgi verirmisiniz
Baksukonusana Deletedmom281 aşırı pahalıymış üstelikte kurum (!) İndirimiyle. Napiyorsunuz acaba hastaneye ortak falan mi aliyorsunuz :))
Srzrk Lalesen Beylikdüzü Medicana international olduğu için çok pahalı. Mesela Avcılar Medicana öyle değil. Ben Beylikdüzü medilife gidiyorum sendika indirimi ile 98 tl muayene ücreti. Normal doğum 1300 sezeryan 2300 tl. Doktorumdan memnunum☺️
Alynablt Linababy merhaba canım bende yalovaya gidiyorum özel aktif aybala hanıma ama kararsız kaldım sizin ilk gebelik mi
Esmece Linababy isteğe bağlı sezeryanda fiyatların bu kadar aşırı olduğunu bilmiyordum doktorum neyi önerir ise öyle doğum yaparım daha iyi ne yapalım hayat şartları zaten zor hastaneye gittiğimde bunu bir kez daha soracağım teşekkür ederim
Ozsn Deletedmom281 bende beylikdüzü medicanaya gidiyordum oradada doğum yapıcamtım ama 30. Haftamda fiyattan dolayı vazgeçtimm o kadar para vermeye gerek varmı diye bir düşünüyor insan şuandada avcılar hospıtala gidiyorum fiyat olarak daha makul
Ecrneyll Deletedmom281 500Evler Şafak hastanesine gidiyorum doktorum Albert Bey ve 145 TL muayene ücreti normal 2050 sezeryan 2750 ve doktorumdan coook memnunum. Bazı hastaneler anlamsız pahalı.
Deletedmom281 333333 💫 Kesinlikle çok fark var malesef. 🙅♀️ Şahsen eğer gebelik takibimi devlet hastanesinde yaptırsaydım kızımı kucağıma zor alırdım. Doktorum o kadar ilgiliydiki nerdeyse pamuklara saracaktı 🔅
gldnn 333333 valla devlette hayvan gibi muamele ettikleri icin asla devlete yonelmedim canin yanmis sana bisey olmus umurlarinda olmuyor gorumcem devlette dogum yapti bidaha asla dedi
Melisasbasi 333333 yalovada var baska illeri bilemicem ama burda geberiyorum desen sira al derler oyle bi hizmet ne yazikki.
Mhrbnylcn 333333 devlette 1 sefer muayne oldum çok kötüydü.ne kalbini dinletti ne resim verdi kendi kendine baktı çıktı kahve içti doktor ve pis dağınık bi yerdi özel de asla öyle değil rahat rahat herseyi konusablyrsn ve temiz olyor
KoalasMom Deletedmom281 Doktorumun özel muayenehanesine gidiyorum İstanbul Bakırköyde Op. Dr. Ağavni Tezenni muayene ücreti 200 TL. Bahçelievler Hizmet hastanesinde olucak doğumum normal doğum 5.000 ₺ sezaryen 6.500 ₺ Hayatımda gördüğüm en pozitif en enerjik kadın diyebilirim doktorum için bir tane olumsuz yorum görmedim duymadım aşırı memnunum ❣️
Buseilter KoalasMom bende agavni hanıma gidiyorum çok memnunum ama ben acıbadem mi hizmet hastanesini çok kararsızım hizmet hastanesini daha önce hiç duymamıştım nasıl bi hastane bilemiyorum sizin bilginiz var mı?
hhb53 KoalasMom özel muayenede doktorun yazdıgı ılacları devlet karsılıyor mu ? Bende doktorumun özel poliklniginde devam edıcem ama verdıgı ılacları ssk karsılamaz dıye duymustum
Dilara60 📍Fethiye-Lokman Hekim Esnaf Hastanesi doktorum Yahya Kemal Koçyiğit kesinlikle tavsiyemdir 👌🏼 muayene ücreti 95 tl normal doğum 2500 Tl sezaryen doğum 2750 tl
Tucenur Deletedmom281 istanbul bahcelievler nisa hastanesi cok memnunum normal dogum 1650 zorunlu sezaryan 2.500 istege baglı 5.500 tl
Busesrmz Tucenur bende nisa hastanesine gidiyorum Refika hanıma muayne ücreti 15 tl doğuö ücreti aynı
MH4225 Tucenur hangi doktora gidiyorsun canım bende bu aydan itibaren nisa hastanesine gitmek istiyorum ama doktor olarak hangisine gitsem kararsızım
Esra3334 Ezgiserc merhaba bende Kadriye hocanın hastasıyım doğum fiyatları bu şekilde mi daha önce hiç sormamıştım Ama bende çok memnunum 😍