Limonannesi markası yataş. Ve çocuklar icin yarı ortopedik olması gerekiyormus oyle aldik bana gore sert geldi ama uygunu oymuş. Gerçekten kendi yatağında daha rahat yatıyor.
    Tavsiye olarak göğüs pompası almamıştım göğüslerim çok çatladı kanadı vs o dönem alel acele aventin manuelini aldık ilk onu bulup iyikide onu bulmuşuz çalışan bi anne olmadığım için manuel bize yetiyor dışarı çıkmam gerektiğinde vesaire annemler bebeğe bakacakkenn sütümü bırakıyorum dışarı çıkacaksak birlikte sağıp yanıma alıyorum çok kurtarıcı işime yaramaz diyordum doğurana kadar şimdi iyiki diyorum
      [bilinmeyen] dogru o da var tabi 🤔 simdilik oda yapmayacagim kendi yatak odama bir beşik alicam bakiniyorum surekli çilek mobilyadan besik alan varmi aranizda
        @Mervengin34 Canım yatak kenarlığı paylaşmışsın, indirim postunda. Benim yatağım montesorri tek kişilik yatak boyutunda. Bundan iki tane alsam hoş durur mu sence.
          [bilinmeyen] yalnız 0-12 ay kullanıma uygunmuş
          Mervengin34 Evet canım bana da, çok uygun geldi. 2 tane alsam bile, çok uyguna gelicek. Ama mint istiyordum ztn, o indirimli değilmiş. Teşekkür ederim yine de 😊
            sabah sadece sarısı ındırımdeydı sımdı dort tanesı ındrımlı . baykuslu ve gemılı desenlerıde var bende erkek bebek ıcın alıcam ama ılerde kızım olursa ondada kullanırım dıye ara bı renk alıyım dıyorum sarı ıle kahverengı arasında kaldım
              Mervengin34 Sarı güzel canım. Ben odayı gri, mint ve beyaz kullancam diye, mint istedim. Gri ve sarı da çok uyuyor. Mint kullanmasam, kesinlikle sarı kullanırdım. Kıza da uyar, erkeğe de. Ben kahverengiyi, pek sevimiyorum. İnşallah mint de düşer, en kötü mağazadan değiştiririm ya. Küçük beşik var ama, kenarında file var, kumaş gibi ona koruyucu gerekmez diye düşündüm. Ama montesorriye şart.