Farmareyon sitesinden ürün alan varmi ürünler orjinalmi bilen varmı acaba mustela set alacagimda?
Nrk3 kullanmaya başlamadık ama kurulumu kolay kullanışlı görünüyor videolarını bir inceleyin isterseniz
Nrk3 sayfasındaki çekimlere de bakıyorum hoşuma giderse yazıyorum :) 500 lüklerden denk gelirsem bakarım onlarada. Teşekkür ederim
Nermin8181 canım ben satın aldım İnan fiyatına göre kalitesi çok iyi İnstagram dan gördüğün bi çok çantayla aynı tek farkı Fiyatı sadece 20 gün gibi bir süre de geldi o kadar rahatlıkla alabilirsin
Salmanc 1 ay önce bende cıvılde 150 liraya görmüştüm keşke alsaydım..tekrar gidicem en yakın zamanda
Yagmur9833 biz aldık evet görüntü olarak güzel ama bence park yatak daha kullanışlı bizim şimdi ikinci geliyor ona park yatak almayı düşünüyoruz diğerini kaldırdık bile
    dze park yataga bi turlu isinamadim ya çilek mobilya dan aldik besigimizi
      Kızlar mima ziginin arabasını alan yada kullanan varmı
      Babymall sitesinden Kanz park beşiğini aldık yatağını da e bebek kraft yataş 1 aydır kullanıyorum gayet memnunum.

Park beşik istemeyenler anne yanı beşik tavsiye ediliyor özellikle görünüşüne aldanıp tahtarevelli beşik alacaklara duyurulur kullanımı rahat değilmiş 😉