Limonannesi Henüz gelmedi canım daha yeni sipariş verdik, ama bir marka değil bildiğim kadarıyla kendi firmalarının üretimleri. Benim ki tek kişilik yatak boyutunda, diye biliyorum 90×190.
    Limonannesi Rica ederim canım. İnşallah gönlüne göre, bulursun. Aldığınız yerde, yatak yok mu peki. Genelde, oluyor çünkü. Bu arada yanlış anlamazsan, ne kadar aldınız montessoriyi.
      Limonannesi markası yataş. Ve çocuklar icin yarı ortopedik olması gerekiyormus oyle aldik bana gore sert geldi ama uygunu oymuş. Gerçekten kendi yatağında daha rahat yatıyor.
        Tavsiye olarak göğüs pompası almamıştım göğüslerim çok çatladı kanadı vs o dönem alel acele aventin manuelini aldık ilk onu bulup iyikide onu bulmuşuz çalışan bi anne olmadığım için manuel bize yetiyor dışarı çıkmam gerektiğinde vesaire annemler bebeğe bakacakkenn sütümü bırakıyorum dışarı çıkacaksak birlikte sağıp yanıma alıyorum çok kurtarıcı işime yaramaz diyordum doğurana kadar şimdi iyiki diyorum
          [bilinmeyen] dogru o da var tabi 🤔 simdilik oda yapmayacagim kendi yatak odama bir beşik alicam bakiniyorum surekli çilek mobilyadan besik alan varmi aranizda
            @Mervengin34 Canım yatak kenarlığı paylaşmışsın, indirim postunda. Benim yatağım montesorri tek kişilik yatak boyutunda. Bundan iki tane alsam hoş durur mu sence.